El Mataró Parc Boet se la juga a la pista del Sant Josep

El conjunt mataroní està obligat a guanyar si no vol acomiadar-se dels play offs

Els d’Albert Penya, a la penúltima jornada de Copa Catalunya, disputaran un partit a cara o creu a Badalona, contra el CB Sant Josep, que ocupa el tercer lloc de la taula classificatòria.

Els taronges, per la seva banda, que ocupen la cinquena posició, com ja hem dit, necessiten guanyar i esperar la punxada del Vic, que rebrà a casa el Círcol Catòlic Cotonificio, també de Badalona, i avantatja els mataronins amb una victòria.

El partit es disputarà a la pista del Sant Josep el diumenge a les 19:30h.

L’óbjectiu és assegurar la segona posició

Els nois de Marc Guillem, en el seu millor moment de la temporada, jugaran a la pista del Minguella de Badalona i buscaran una victòria per mantenir la segona posició a la taula i, tot i que improbable, no perdre opció d’atrapar el líder, el Sant Adrià, si aquest perd els dos partits que li resten.

L’enfrontament del UE Mataró Feimat serà dissabte a les 19:15 al Poliesportiu Casagemas de Badalona.

Tancar la temporada amb una victòria

Després d’un tram final de temporada molt complicat, amb moltes lesions, les noies del Pasarela Mataró disputaran al Josep Mora l’últim partit de la fase regular, i ho faran contra el Terrassa, tercer classificat, buscant una victòria que doni un regust positiu a aquest final de temporada.

Una victòria també suposaria mantenir, passi el que passi la tecera posició per la cua, evitant ser atrapades pel Gramenet o el Valls, que ocupen les dues últimes posicions.

El partit serà diumenge a les 17:45 de la tarda al Josep Mora.