El Mataró Parc Boet s’acomiada amb una derrota

Els mataronins, sense res en joc, cauen a casa davant un rival molt més motivat.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Circol

Els d’Albert Peña s’acomiadaven a casa d’una temporada amb alts i baixos i moltes lesions, i ho feien contra un rival que es jugava estar als play offs. Tot i sortir molt encertats, i dominar el primer quart de l’enfrontament per 26 a 24, els rivals van deixar les seves intencions clares ja al segon quart, obrint una diferència de més de 10 punts al marcador quan s’arribava al descans.

A la sortida del descans, semblava que el partit s’igualava, però les necessitats de victòria del Cerdanyola, no van permetre que la diferència baixés gaire, per acabar de trencar a l’últim quart, fins a aconseguir el resultat final de 75 a 92.

L’esforç visitant va tenir premi, ja que la seva victòria, sumada a la inesperada derrota del Vic a casa seva contra el Castellar, els permet aconseguir la quarta plaça i l’accés a la fase d’ascens en l’últim sospir.

Minuts per a tothom

Peña també va voler donar un premi a tots els seus jugadors, repartint molt els minuts de joc entre tots aquells jugadors que han format part de la plantilla durant la temporada, com demostren els 12 jugadors que van participar de l’enfrontament.

Mataró Parc Boet 75 – 92 Cerdanyola Al Dia

Mataró Parc Boet: Rubio (4), Gómez (3), Canals (11), Hermoso (13), Arnau (5), Viñas (3), Ruzafa (14), Franch (7), Forcada (5), Viñallonga (8), Samerón (0) i Pizarro (2).
Cerdanyola: García (7), González (11), Salat (15), Domènech (23), Tena (10), Jane (6), Villadelprat (6), Forns (14).

Parcials: 26-24, 13-27, 18-15, 18-26.