El Mataró Feimat cedeix la primera derrota a la pròrroga

La bona actuació de Serrataco, amb 30 punts, no va ser suficient per derrotar el conjunt mallorquí que va reaccionar en la recta final del partit

Bàsquet Mataró Feimat - Calvià

El Calvià va sorprendre els de Charly Giralt al Josep Mora, evitant que sumessin la seva tercera victòria consecutiva, després de deixar-se remuntar 13 punts en l'últim quart i acabar perdent a la pròrroga.

El partit va començar igualat, sense que cap dels dos equips trobés situacions per agafar avantatge, prova d'això és el 18 a 17 al final del primer període.

Al segon quart els mataronins es van trobar més còmodes i, a poc a poc, la seva defensa va deixar el seu rival sense idees ni solucions defensives, agafant una mínima diferència al descans de 8 punts, 36 a 28.

S'enfonsen en l'últim quart

A la represa semblava que seguia la mateixa tònica, i els grocs encara ampliaven més la diferència en el marcador, fins a arribar als 13 punts al final del tercer període. Una situació que semblava donar una relativa tranquil·litat als locals.

Però en l'últim quart, tota l'eficiència defensiva del Mataró Feimat va desaparèixer i el Calvià va anar remuntant tot el dèficit fins a aconseguir empatar el partit a 74 punts i enviar-lo a la pròrroga. En el temps addicional, els mataronins no van poder revertir la dinàmica del quart període i van acabar encaixant la primera derrota de la temporada per 82-90.

Mataró Feimat 82 – Calvià 90

Mataró Feimat: Diallo (17), Guallar (2), Serrataco (30), Rodríguez (3), Ventura (0), Viñallonga (1), Romero (14), Espiga (0), Tardio (3), Coll (9), Miralles (3) i Traver (0).
Calvià: Smith (17), Carrasco (5), Argos (10), Torres (17), Olle (5), Morales (13), Comas (12), Matemalas (19), Nadal (2), Carro (0) i Martín (7).
Parcials: 18-17, 18-11, 22-17, 16-29 i 8-16.