El Mataró Parc Boet continua invicte

Els taronges aconsegueixen la seva quarta victòria en un ajustat partit resolt a la pròrroga

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Cugat

El Mataró Parc Boet, afrontava aquest diumenge un partit complicat a la seva pista, rebent la UE Sant Cugat que venia de guanyar a un dels equips més difícils de la categoria, el del Sant Josep de Badalona. Un partit on els mataronins, a més a més, tenien l’equip sota mínims per les baixes de Navarro, Rubio, Corella i Arnau.

El partit va començar amb moltes imprecisions per part dels dos equips, amb un marcador baix i on semblava que les defenses superaven els atacs. A poc a poc, però, els locals anaven fent-se forts al darrere i trobaven solucions meritòries en camp ofensiu, que feia que marxessin al descans amb avantatge en el marcador (33-29).

Sorpresa final i reacció a la pròrroga

A la represa, seguia la mateixa tònica de partit, on els d’Alberto Peña van aconseguir posar-se 12 punts per sobre en el marcador. A partir d’aquí, van ressorgir les ganes i lluita dels visitants que amb un triple i una cistella més addicional es posaven de nou dins del partit. A 5 segons del final, el Boet, amb 3 punts d’avantatge, errava dos tirs lliures i a la contra el visitant Bas aconseguia un triple que enviava el partit a la pròrroga.

En els 5 minuts extres, però, els locals van saber tirar d’ofici evitant enfonsar-se pel cop anímic rebut, van saber mantenir el cap fred i amb accions meritòries de Franch, aconseguien lluitar fins al final.

Finalment, victòria local per 80-75 que referma el Mataró Parc Boet al capdavant de la classificació de Copa Catalunya i esperant el pròxim rival (Bisbal Bàsquet), aquest dissabte a les 19.30 a l'Eusebi Millan.

Mataró Parc Boet 80 – 75 U. E. Sant Cugat

Mataró Parc Boet: Vázquez (11), Smith (6), Hermoso (16), Ros (0), Jansen (12), Franch (16), Duran (0), Cid (5) i Forcada (14).
U. E. Sant Cugat: Costa (4), Llanso (7), Sanahuja (16), Cosials (12), Fernández (1), Antonio (6), Riera (2), Bas (6), Reyes (14) i Soler (7).
Parcials: 15-15, 18-15, 14-12, 21-27 i 12-7.