El Mataró Parc Boet es manté invicte després de dues pròrrogues

Els mataronins s'imposen al Sant Narcís per un sol punt, però sumen la 6a victòria consecutiva

Bàsquet Mataró Parc Boet - Gironés

El Mataró Parc Boet jugava aquest dissabte a la pista del CB Sant Narcís, un equip jove amb moltes ganes de donar guerra al líder invicte la categoria. I així es va veure des del primer minut de partit, on els gironins, a base d'una defensa intensa i de contraatacs dominaven el marcador en la primera fase de l'enfrontament.

Els mataronins, per la seva banda, no es trobaven massa còmodes i anaven sempre a remolc en el marcador, tot i que sense despenjar-se arribant a la mitja part amb el resultat de 38 a 35, favorable al conjunt gironí.

A la represa seguiria la mateixa tònica, on els jugadors d'Alberto Peña intentaven capgirar el marcador, malgrat que els locals seguien amb el seu encert i no deixaven que fos així.

Remuntada final i doble pròrroga

Als minuts finals, els locals agafaven la seva màxima renda (12 punts d'avantatge) i aquí va ser on els jugadors taronges, amb un Smith estel·lar al capdavant, a base de bones defenses i algunes jugades espectaculars aconseguien empatar el partit i quan faltava 1 minut, posar-se al davant en el marcador per primera vegada, tot i que una sèrie de cistelles feien acabar el partit en empat a 68.

A la pròrroga, la igualtat seguia sent la tònica del partit, on durant els 5 minuts extres cap dels dos equips aconseguia marxar en el marcador i, per tant, amb un mou empat el partit s'encaminava cap a la segona pròrroga.

En els darrers 5 minuts, més del mateix, molts nervis en els dos equips i això va provocar que els visitants amb més experiència en el terreny de joc aconseguissin tenir el cap més fred per emportar-se una treballada victòria per 90-91.

CB Sant Narcís 90 – 91 Mataró Parc Boet

CB Sant Narcís: Pons (5), Paulí, Ballell (31), D. Valera (8), Coll (3), Pujolras (8), I. Valera (11), Juscafresa (5), Barrassa, Boadella (7), Comellas i De Pedro (12).
Mataró Parc Boet: Smith (33), Hermoso (15), Vázquez, Jensen (10), Franch (12), Cid, Rubio (21) i Forcada. 28/65 tirs de 2, 6/10 tirs de 3 i 17/37 tirs lliures.
Parcials: 18-14, 20-21, 15-14, 15-19, 12-12 i 10-11.