El Mataró Feimat s'estrena a casa amb victòria

Els de Charly Giralt aconsegueixen un gran triomf contra un dels millors equips del grup, el Palma

Bàsquet Mataró Feimat - Sitges

Partit molt igualat el que es va viure al Mora aquest cap de setmana, on el conjunt mataroní ca aconseguir superar a un dels millors equips de la categoria com és el Palma Air Europa.

Primera part de gran encert i marcador igualat entre els dos equips. En el primer quart van ser els mataronins els que van imposar-se lleugerament, en un partit on l'encert des de la línia de tres punts va ser determinant. 25 a 21 per al conjunt groc que veuria, per això, com al segon quart el seu rival aconseguiria reduir al diferència per marxar als vestidors amb el partit pràcticament empatat, 44 a 43.

A la represa el conjunt maresmenc va aconseguir mantenir l'encert de la primera part i, per primer cop, la seva defensa també es va imposar a l'atac balear, aconseguint la màxima diferpencia fins el moment, amb 8 punts al final del tercer període.

El partit, però, seguia molt igualat. El Palama intentava remuntar, però els locals van mantenir-se encertats evitant que la victòria s'escapés del Mora en la seva estrena a casa a la categoria.

Mataró Feimat 87 – 81 Palma

Mataró Feimat: Diallo (6), Solé (21), Guallar (2), Serratacó (6), Cabrera (8), Rodríguez (3), Ventura, Ariño (18), Romero (23) i Espiga. 18 de 28 en tirs de 2, 13 de 23 en tirs de 3 i 12 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 25-21, 19-22, 22-15 i 21-23