Prèvia de la Jornada de Lliga EBA

El Mataró Parc Boet rep el Roser mentre que el Mataró Feimat visitarà Cerdanyola

 

Bàsquet Mataró Parc Boet - Tortosa

El Mataró Parc Boet té una bona ocasió per refer-se de la derrota soferta la passada jornada a la pista del Sant Josep amb la visita del CB Roser avui dissabte a les 20h al pavelló Eusebi Millán de la capital maresmenca.

Els d’Alberto Peña, que esperen recuperar alguna de les baixes per lesió, intentaran que el conjunt barceloní segueixi sense sumar cap victòria al seu caseller i sumar 2 punts que els permetrien intentar reprendre el contacte amb el grup capdavanter mentre que la diferència amb la zona baixa s’ampliaria.

 

Trencar la ratxa negativa

El Mataró Feimat, per la seva banda, buscarà recuperar el camí que l’havia portat a sumar victòries en les 4 primeres jornades del seu grup de lliga EBA, ara que ha sumat dues derrotes consecutives. Per aconseguir-ho visitarà la pista del Cerdanyola aquest diumenge 5 a les 18:30h de la tarda.

Bàsquet Mataró Feimat - Lleida Pardinyes

El rival del conjunt de Charly Giralt ocupa la part baixa de la taula, ja que és tercer per la cua amb dues victòries i quatre derrotes, així que, podria ser un rival prou assequible per permetre que els grocs es tornin a reenganxar a la part alta de la categoria.