El Roser sorprèn el Mataró Parc Boet a l’Eusebi Millán

El mal primer quart condemna els mataronins que no són a temps de remuntar

Bàsquet Mataró Parc Boet - Roser

El Mataró Parc Boet es va enfrontar el passat dissabte davant el Roser, que fins el moment era el cuer de la classificació sense haver sumat encara cap victòria i, contra tot pronòstic, es va veure sorprès per la sortida dels barcelonins que amb un parcial de 10 a 27 va deixar les coses molt complicades per als nois d’Alberto Peña.

La reacció local va arribar al segon quart, sobretot gràcies al joc interior taronja, però sense poder anul·lar l’atac visitant, així, la diferència al descans era de 15 punts.

A la represa, els mataronins seguien sense ser capaços de capgirar totalment la dinàmica del partit, amb un Roser que mantenia una còmoda diferència en el marcador.

Una diferència que es començaria a veure reduïda durant l’últim quart, amb els taronges aconseguint trobar maneres de fer mal al seu rival, però sense temps per acabar de capgirar el marcador.

Mataró Parc Boet 71 – 77 CB Roser

Mataró Parc Boet: Vázquez, Drakeford (15), Canals (2), Hermoso (2), Naharro (11), Franch (10), Corella, Rubio (12), Mañes (16) i Forcada (3). 19 de 35 en tirs de 2, 6 de 23 en tirs de 3 i 15 de 16 en tirs d’1.
Parcials: 10-27, 17-15, 18-17 i 26-18.