El Mataró Parc Boet trenca la mala ratxa contra el Tarragona

Els d’Alberto Peña aconsegueixin una grandíssima victòria a la pròrroga la línia negativa de resultats

Bàsquet Mataró Parc Boet - Tarragona

El Mataró Parc Boet tenia un partit molt important a casa per trencar amb la ratxa de derrotes que l’havien fet apropar-se a la part baixa de la taula classificatòria i el seu rival, el Tarragona, no era precisament el candidat ideal per canviar aquesta ratxa, però el conjunt d’Alberto Peña va saber superar les adversitats i després d’aconseguir forçar la pròrroga, endur-se la victòria al temps extra.

El partit es va caracteritzar per una primera part de baixa anotació i gran igualtat entre tots dos equips, amb una petita diferència favorable al conjunt tarragoní al arribar el descans, de 29 a 32.

A la represa, la igualtat va seguir sent la tònica de l’enfrontament, tot i que els atacs havien recuperat sensacions i ja aconseguien anotar amb més fluïdesa. Al final del tercer quart els visitants vencien de 4 punts, 46 a 50.

Però a l’últim quart, els mataronins van seguir pressionant, i gràcies al gran partit de Marc Rubio, autor de 31 punts, els taronges forçaven la pròrroga arribant al final del partit amb empat a 40.

Als 5 minuts extres, la inèrcia mataronina va permetre passar per sobre del conjunt tarragoní i, així, recuperar-se una mica a la classificació de la lliga EBA.

Mataró Parc Boet 90 – 77 Tarragona

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Drakeford (19), Canals (15), Hermoso (6), Naharro (2), Franch, Corella, Rubio (31), Mañes (6) i Forcada (9). 18 de 40 en tirs de 2, 12 de 34 en tirs de 3 i 18 de 27 en tirs lliures.
Parcials: 18-18, 11-14, 17-18, 24-20 i 20-7.