El Mataró Feimat cau a la pista d’un dels cuers del seu grup

El JAC Sants es va mostrar superior des de bon inici del partit

JAC Sants Mataró Feimat

El conjunt que entrena Charly Giralt tampoc va aconseguir tornar bé de les vacances de Nadal i va sumar una derrota a la pista d’un dels equips pitjors classificats de la categoria, l’històric JAC de Sants, que entrena l’exjugador del Barça Roger Grimau. Els de Sants ja van començar millor, amb un primer parcial de 25 a 10.

Els grocs no van tirar la tovallola i es van recuperar al segon quart, amb una gran defensa, al arribar els descans el marcador reflectia un 34 a 28 favorable al conjunt local.

A la sortida dels vestidors, però, van tornar a ser els visitants els que van tornar a accelerar en defensa, deixant els mataronins en només 9 punts, tornant a escapar-se al marcador.

A l’últim quart, els mataronins van millorar en atac, però ja no van poder fer res per superar el seu rival, que ja no va abaixar el ritme ofensiu, buscant allunyar-se de les últimes posicions de la taula.

JAC Sants 73 – 57 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Solé (3), Serratacó (10), Cabrera (6), Rodriguez, Ventura (8), Viñallonga (3), Ariño (3), Romero (11), Espiga (7), Tardio, Ysarn i Sola. 8 de 26 en tirs de 2, 7 de 21 en tirs de 3 i 20 de 29 en tirs lliures.
Parcials: 25-10, 9-18, 16-9 i 23-20.