Tornen els partits de Lliga EBA

El Mataró Feimat juga al Mora mentre que el Mataró Parc Boet ho farà fora

Després de l'aturada per la disputa de les finals de la Lliga Catalana EBA torna la competició de lliga per al Mataró Feimat i el Mataró Parc Boet.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Adrià

Al grup A, el Boet tindrà un partit molt difícil a la pista del Girona,  el dissabte 10 a les 19h de la tarda. Els gironins són segons amb 11 victòries, a només una del líder, i a tres dels mataronins, que ocupen la sisena posició al grup.

Al partit de la primera volta disputat a l'Eusebi Millán, el conjunt d'Alberto Peña va aconseguir vèncer als gironins per 83 a 79, així doncs, ara buscarà reditar l'èxit fora de casa.

Per la seva banda, el Mataró Feimat, al grup B, rebrà la visita del Cornellà el diumenge 11 a les 18h al palau Josep Mora. Un rival que ocupa dos lloc per sobre a la taula respecte els mataronins, també amb dues victòries més.

Es tracta, doncs, d'una bona ocasió per al conjunt de Charly Giralt d'intentar aconseguir la victòria i distanciar-se de la part baixa de la classificació. A més a més, també es podrien fer amb l'average, considerant que a la primera volta ja van vèncer a Cornellà per 55 a 58.

Bàsquet Mataró Feimat - Igualada