Jornada complicada a lliga EBA

El Mataró Parc Boet rep la visita d'un dels equips més en forma del grup i el Mataró Feimat visita la pista d'un rival directe

Bàsquet Mataró Feimat - Olivar Zaragoza

Duel directe per a l'Esportiva

El Mataró Feimat, que sembla que es torna a fer fort al Mora, visitarà la pista de l'Olivar aragonès aquest dissabte a les 18:30, en un partit contra el seu immediat perseguidor a la classificació -amb vuit victòries i 12 derrotes-, on un triomf podria ser un pas pràcticament definitiu cap a la permanència.

A la primera volta, al Josep Mora, els de Charly Giralt van vèncer per un ajustat 82 a 79, així doncs, a part de la victòria també seria important aconseguir l’average.

El Collblanc visita el Millán

El Mataró Parc Boet després, de tres derrotes consecutives, buscarà recuperar el camí de la victòria aquest dissabte a les 20h davant el Collblanc a l’Eusebi , en un partit contra un dels rivals més en forma de la categoria, que ocupa la 5a plaça amb 12 victòries i 7 derrotes.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Josep de Badalona

A la primera volta el conjunt d el’Hospitalet ja va derrotar els mataronins per un clar 84-67, així doncs que, s’intueix un partit complicat, tot i que aconseguir la victòria seria un bon alleujament en vistes a l’objectiu de la permanència.