El Grup Marthe UE Mataró “B” puja a Copa Catalunya

Els nois de Quique Spa tanquen una gran temporada amb l'ascens a la màxima categoria del bàsquet català

Plantilla del sènior B de l'UEM

Desprès d’una gran temporada, com a campió del grup 3 de la fase prèvia de Primera Catalana amb 26 victories i només  4 derrotes, el sènior B de la Unió Esportiva Mataró, va disputar els dies 2 i 3 de juny la final a quatre de la categoria amb l’ascens a Copa Catalunya en joc.

Els nois de Quique Spa i Joan Serra van enfrontar-se a semifinals al C.B Ripollet “A”, i després d’un partit molt intens i disputat, on cap dels 2 equips aconseguia escapar-se en el marcador, al final dels 40 minuts de joc la UEM va aconseguir la victoria per un ajustat 74 a 78 i l’ascens a Copa Catalunya.

El diumenge dia 3 es va celebrar la final contra els Lluisos de Gràcia “A”, que a les semifinals van derrotar l’A.E.S.E  a la prórroga per 76 a 65. Com va passar en les dues semifinals es va poder gaudir d’un gran nivell de joc i un gran bàsquet. La victòria i el campionat van ser per el Lluisos de Gràcia que es va proclamar campió de Catalunya imposant-se al conjunt groc per 55 a 48.

Formen la plantilla de l’UE Mataró “B”: Pau Cuixar, Conrad Varela, Joan Solà, Sergi Puig, Jordi Juanola, Jordi Serra, Jordi Sànchez, Joan Lluch, Emili Bellot, Marc Traver, Eduard Teixidó, Pol Cánovas i Raul Moreno. Tots ells entrenats per Quique Spa i Joan Serra. El delegat de l’equip és Agustí Lorenzo.