El Mataró Parc Boet rep a Horta la segona derrota a Estatal

Les barcelonines barren el pas de les taronges al segon i el tercer quart

Lima Horta - Mataró Parc Boet

La igualtat entre els equips capdavanters de Lliga Femenina 2 és total i, en aquestes condicions, el factor camp pot ser molt decisiu. Aquesta és la principal conclusió de la sèrie de dos jornades contra rivals catalans que, en una setmana, van afrontar les noies del Mataró Parc Boet. Si a l'Eusebi Millan van ser superiors al Barça diumenge anterior, aquest cop el Lima va superar-les a Horta on l'equip no va trobar en cap moment la drecera cap a la victòria i, en un partit caracteritzat pel to defensiu, ja al segon quart van veure com les barcelonines s'escapaven. Per poc, però de de forma inabastable.

Partit grisot, en línies generals, d'un equip que va tornar a tenir en Judy Jones la seva jugadora franquícia. En un context d'igualtat, les petites estrebades al marcador que va poder fer l'equip local van ser insalvables per les taronges que, tot i això, no es van rendir i fins i tot es van endur el darrer quart.

LIMA HORTA 53- MATARÓ PARC BOET 43

Parcials: 11-11, 17-11, 18-11, 7-10

MATARÓ PARC BOET:  Gibert, Diao (3), Andersen (3), Rodríguez (4), Claret (7), Llobet (7), Ruano (7), Massuet (2), Latorre, Jones (10).