Aquest cap de setmana, arrenca la lliga EBA

El Boet juga a casa, mentre que a la UEM li toca desplaçar-se

Bàsquet Mataró Feimat - Salou

La lliga EBA enceta la fase regular aquest cap de setmana, amb els dos conjunts mataronins: Mataró Parc Boet (grup C-A) i la UEM Germans Homs (grup C-B). Els taronges seran els primers a entrar en joc, en rebre l'Esparreguera el dissabte a les 19 h a l'Eusebi Millan. Els grocs jugaran l'endemà a Salou, a les 18 h.

Els dos conjunts amb els quals s'enfrontaran els de Mataró són vells coneguts. La temporada passada, tots quatre equips estaven en el mateix grup. L'Esparreguera, per la seva part, va acabar en 5a posició, per davant del Boet (10è). En canvi, el Salou va quedar 7è, per sota de la UEM (4t).

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

Aquesta serà la tercera temporada del Boet a la categoria, des que va aconseguir l'ascens la temporada 2016-17. Per a la UEM serà la quarta consecutiva, des de la 2015-16. Però els grocs ja hi havien estat molt abans, des de la temporada 1996-97, quan l'EBA va passar a ser la tercera lliga nacional amb l'aparició de la LEB, fins a la 2010-11, quan ja era la quarta nacional, després d'aparèixer la LEB Plata el 2000.

Les plantilles dels dos equips

UE Mataró Germans Homs
Julio Torres, Jaume Solé, Albert Viñallonga, José Francisco Cabrera, Eduard Rodríguez, Sergi Ventura, Jordi Juanola, Ignasi Ariño, Raul Moreno, Omaru Touré, Pol Cánovas i Marc Traver.
Entrenador: Charly Giralt.

Mataró Parc Boet Mataró
Miki Puig, Arnau Merino, Bartu Martínez, Hector Aza, Eduard Francisco, Alex Castro, David Romero, Guillem Duran, Marc Rubio i Sergio Gómez.
Entrenador: Alberto Peña.