El Mataró Parc Boet s’imposa al Calvià en un final molt igualat

Els mataronins superen un rival directe i s’allunyen de les posicions de descens

Bàsquet Mataró Parc Boet - Calvià

En un partit d'estira-i-arronsa, el Mataró Parc Boet va començar dominant el marcador assolint un petit avantatge al final del primer quart (24-21, min. 10). Al segon període, el Calvià va capgirar l'electrònic, però el Boet va tornar a prémer l'accelerador abans d'arribar al descans. Amb un parcial de 8 a 0, els mataronins es col·locaven per davant de nou (42-37, min. 20).

A la represa, la igualtat sobre el parquet va mantenir la diferència pels de Mataró (59-54, min. 30). En l'últim tram de partit, el poc marge de punts en el marcador va propiciar un final on tot podia passar. Quan faltava menys d'un minut pel final, Romero trencava l'empat des de triple (77-74) però el Calvià responia de dos. Era el torn de Marc Rubio amb dos tirs lliures per davant. La pressió no va fer-li tremolar el canell i va anotar-los tots dos, donant aire als locals. Els mallorquins van intentar un últim tir per forçar la pròrroga, però no va entrar i finalment, el Boet entraria un tir lliure més per acabar guanyant de 4 (80-76, final).

Mataró Parc Boet 80 – 76 Calvià

Mataró Parc Boet: Puig (6), Aza (2), Romero (29), Marinovic (15), Rubio (17) –cinc inicial– Martínez (0), Francisco (6), Castro (5).
Parcials: 24-21, 18-16, 17-17, 21-22.