La UEM Germans Homs es retroba amb la victòria

Els unionistes van superar el JAC Sants al Josep Mora

Bàsquet UE Mataró - JAC Sants

La UE Mataró Germans Homs es va desencaixar d’inici davant l’ofensiva local i va arrencar amb un marcador negatiu (12-23, min. 10). Al segon quart, els unionistes van recompondre’s i van capgirar el marcador, gràcies a una defensa que ofegava els visitants i els deixava sumar només 7 punts (34-30, min. 20).

A la represa els barcelonins van tornar a l’acció i van aconseguir retallar diferències, però els de Mataró van mantenir-se, tot i que per la mínima, per davant en el marcador (46-45, min. 30). L’últim quart arribava amb tot per decidir. Va ser la UE, finalment, qui va decantar la balança. L’empenta local en atac va anar ampliant la diferència fins a aconseguir una victòria nova victòria al Josep Mora (23-13, final).

Pol Cánovas, amb 16 punts i 9 rebots, va ser el millor del partit. Amb 27 de valoració, entra en el Top 5 MVP de la jornada a lliga EBA.

UEM Germans Homs 69 – 58 JAC Sants

UEM Germans Homs: Toure (2), Solé (19), Cabrera (2), Juanola (7), Traver (0) –cinc inicial– Viñallonga (10), Rodríguez (8), Ariño (3), Torres (2), Canovas (16).
Parcials: 12-23, 22-7, 12-15, 23-13.