El Mataró Parc Boet perd el derbi maresmenc

Els mataronins van a remolc de l’Arenys durant tot el partit

Bàsquet Mataró Parc Boet - Esparreguera

Aquest dimecres, el Mataró Parc Boet va disputar el partit ajornat a principis de novembre, corresponent a la jornada 8, contra l’Arenys de Mar. Els mataronins van començar per darrere en el marcador, amb els locals agafant una distància de 8 punts al primer quart (23-15, min. 10). Al segon quart, el Boet va estar més efectiu en atac, però l’Arenys seguia augmentant la diferència (46-34, min. 20).

A la represa, els taronges van anar a menys. Mentre l’Arenys es mantenia en la seva línia, el Boet tornava a baixar el ritme ofensiu (67-49, min. 30). L’últim quart, ja amb poques opcions per part dels mataronins d’aconseguir una remuntada per la gran diferència en l’electrònic, va servir només per confirmar la victòria de l’Arenys. El Boet va acabar perdent de manera contundent, per més de 20 punts de diferència, contra els maresmencs, que es troben a mitja taula de la classificació.

El montenegrí Dordije Marinovic (20 punts, 9 rebots i 23 de valoració) va ser el millor del conjunt taronja.

Arenys 85 – 61 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (11), Castro (6), Romero (5), Marinovic (20), Rubio (13) –cinc inicial– Martínez (0), Aza (6), Francisco (0), Pérez (0).
Parcials: 23-15, 23-19, 21-15, 18-12.