El Mataró Parc Boet torna d’Andorra amb una nova derrota

Els mataronins se situen últims en la classificació

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

El Mataró Parc Boet encarava una jornada important per escalar posicions, però no va poder superar l’Andorra. Amb una nova derrota (i ja en van 10), els taronges marxen de vacances instal·lats en l’última posició (empatats a punts amb el 12è i 13è classificats).

El partit va arrencar amb els andorrans liderant el marcador, però el Boet els seguia de ben a prop (18-16, min. 10). Al segon quart, els locals van signar un gran temps, anotant fins a 30 punts i marxant al descans amb un avantatge de 12 punts (48-36, min. 20).

A la represa, els mataronins aconseguien rebaixar la diferència (62-54, min. 30), però no serien capaços de revertir el resultat. L’últim quart, fluix per part de tots dos conjunts, confirmava la victòria local (73-64, final).

Andorra 73 – 64 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (7), Aza (8), Castro (6), Romero (12), Rubio (5) –cinc inicial– Navarro (4), Martínez (6), Francisco (3), Marinovic (13).
Parcials: 18-16, 30-20, 14-18, 11-10.