El Mataró Parc Boet es desinfla contra el Sese

Els taronges van anar de més a menys i van acabar perdent de 26 punts

Bàsquet Mataró Parc Boet - Igualada

El Mataró Parc Boet va caure de manera contundent contra el Sese en un partit en què va anar de més a menys. De fet, en l’últim quart només va ser capaç d’anotar 5 punts.

El partit va començar amb igualat al marcador però abans d’acabar el primer quart els locals van aconseguir un petit avantatge (21-16, min. 10). Una diferència que augmentarien al llarg del segon període (42-32, min. 20).

Al començament de la segona part el Boet va poder frenar l’ofensiva blava evitant que ampliessin la diferència (58-47, min.30), cosa que no va passar en l’últim quart. Mentre els locals sumaven de manera còmoda, els mataronins veien com la cistella visitant escopia totes les seves ocasions fins al punt d’anotar només 3 punts en 9 minuts. Aquesta desigualtat ofensiva va fer que el Sese acabés guanyant per un contundent 78-52.

Sese 78 – 52 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Puig (6), Dibba (13), Francisco (8), Castro (8), Romero (9) –cinc inicial– Navarro, Rodríguez, Rubio (7), Canals (1).
Parcials: 21-16, 21-16, 16-15, 20-5.