El Futsal Aliança Mataró acaba la primera volta en quarta posició

Gran temporada del conjunt mataroní que milita a Tercera Divisió Estatal i que aquesta setmana va guanyar a casa 3-1 el Montsant

Futsal mataró-MontsantMagnífica temporada la que està fent el sènior del Futsal Aliança Mataró a Tercera Divisió després de l’ascens de la campanya passada. El conjunt mataroní va tancar aquest cap de setmana passat la primera volta del campionat guanyant a casa 3-1 el FS Montsant de Barcelona. Amb aquests tres punts els mataronins són quarts a la classificació amb 28 punts, només dos menys que el tercer, que és el Barceloneta. Aquest diumenge l’equip començarà la segona volta de la lliga a casa davant el Pineda que és setè amb quatre punts menys.

El partit va començar molt bé pels interessos mataronins, quan Cristian Villarin, de jugada personal, feia l'1-0 en el minut 7’ de joc. Amb aquest marcador es va arribar al descans després que els mataronins desaprofitessin nombroses ocasions de gol, mentre que el Montsant va tenir molts problemes per superar la bona defensa mataronina i crear perill.

Futsal mataró-Montsant

Només començar la segona part Miki, a passada de Cristian Villarin, va fer el 2 a 0 que donava una mica més tranquil·litat al conjunt mataroní. Quan faltaven quatre minuts pel final, els barcelonins van retallar diferències i van buscar l’empat jugant de cinc. Després d’uns minuts de nervis i imprecisions Picado va fer el 3 a 1 final que sentenciava el partit i deixava sense opcions als visitants.

FUTSAL MATARÓ - FS MONTSANT 3-1

FUTSAL: Paquito Parés, Cristian Sevilla, Sergi Broto, Sergio Picado (1), Carlos Cascales, Cristian Villarin (1), Miki Rodríguez (1), Toti Matallana, Aniol Saiz, Carlos Villarin, Marc Caballeria, Sergio Murillo.