Victòria del Futsal Aliança Mataró que es col·loca tercer

Els mataronins van guanyar el derbi maresmenc 1 a 3 davant el Vilassar de Mar

Mataró ManlleuEl sènior del Futsal Aliança Mataró va guanyar el derbi maresmenc davant el Vilassar de Mar 1 a 3 i es fa amb la tercera plaça després de la derrota 5-4 del Parets a la pista del Montsant. El Barceloneta que també va guanyar ara és segon amb només un punt més que els mataronins. Una vegada més el conjunt mataroní va fer gala de la seva defensa i va sumar una nova victòria en un partit on només va encaixar un gol.
El partit va començar molt obert i amb els dos equips jugant a l’atac sense concessions, Miki Rodríguez va avançar els mataronins en el minut 4 de joc, però només un minut més tard Néstor va fer l’empat per l’equip de casa. Aniol Saiz va fer l’1 a 2 pocs minuts després, i amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part el Futsal Aliança Mataró es va mostrar molt superior, però la manca d’encert i els pals de la porteria rival van evitar que el conjunt mataroní sentenciés el matx. Això va fer que els locals arribessin vius als darrers minuts, els de Vilassar que ara mateix ocupen llocs de descens, van arriscar amb porter jugador i van tenir diverses ocasions per empatar, però que va resoldre sempre molt atent sota pals el porter Murillo. A manca d’un minut i escaig pel final Carlos Villarin va fer el tercer gol mataroní amb un gol de vaselina des de mig camp aprofitant que el porter jugador estava tornant cap a la seva porteria.

VILASSAR MAR - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 1-3

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Villarin, Cristian Sevilla, Sergi Broto, Sergio Picado, Miki Rodríguez (1), Aniol Saiz (1), Carlos Cascales, Carlos Villarin, Marc Caballeria, Jordi Matallana i Sergio Murillo.