El Cirera guanya el derbi del migdia

Ha superat el Premià de Dalt en un partit molt emocionant

La UD Cirera ha guanyat el derbi "mataroní- premianenc" del migdia després de superar el Premià de Dalt per 2-1 després d'un partit molt emocionant. A la tarda s'enfrontaran CE Mataró i Premià de Mar.

Els dos equips afrontaven el partit molt necessitats de punts, ja que el Premià de Dalt estava en plena zona de descens, situat en penúltima posició, i l'equip cirerenc en sortia gràcies al golaverage però estava igualat a punts amb el quart per la cua. Això ha provocat un partit de molta tensió i força dur, amb 12 targetes, set per a l'equip local i 5 per als visitants.

Mataro-premià de dalt

El Cirera s'ha avançat a la primera part, amb un gol de Bustos. L'equip visitant a la represa ha sortit a buscar l'empat i l'ha aconseguit quan faltava un quart d'hora per acabar gràcies a una rematada de Carrero, però l'equip mataroní ha reaccionat de forma immediata i quasi quan els premianencs encara celebraven l'empat ja s'han trobat amb el segon gol, marcat per Dani Gutiérrez, que ha significat el 2-1 definitiu.

UD CIRERA - PREMIÀ DE DALT 2-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Sergio Corrales, Miguel Fernàndez, Javi Bustos (Fabrizio Muscolo 78'), Albert Rubio, Cristian Fernàndez, Remo, Sergio Herrera (Aleix Tarrés "Peque" 56'), Demba Traore (Juanjo Garcia 88'), Dani Gutiérrez, Hèctor Urbano.
PREMIÀ DE DALT: Vilajuana, Arnau Garcia (Xavier Rovira 46'), Carrero, Buitrago, Younes, Espada, David Sànchez, Alborch, Alvero, Reillo (Vilano 63') i Aldo Santolalla (Pons 66').
GOLS: 25' BUSTOS (1-0); 75' Carrero (1-1); 77' DANI GUTIÉRREZ (2-1).