El CE Mataró guanya i continua ficat a la lluita per l'ascens

Ha superat l'Equipo Ja per un clar 3-0 en un partit força rar

El CE Mataró ha guanyat l'Equipo Ja per 3-0, en un partit força rar, i es manté de ple a la lluita per l'ascens a 1a Catalana, ja que el líder ha ensopegat i ara la diferència entre Molletense i Sants, que són els que dominen la classificació, i l'equip groc-i-negre és de només tres punts i tots dos equips han de passar pel Camp del Centenari.

Dos gols de dues ocasions

El tècnic mataroní, per motius tàctics i de precaució per lleugeres lesions, ha canviat força l'onze inicial respecte al que tan bé havia jugat a Premià de Mar, donant descans, almenys al principi del partit, a jugadors clau com el porter Pol Andiñach, el central Dani Prieto, els migcampistes Uri Martin i Víctor Hernàndez i el davanter Uri Martínez. Tot i això des del primer moment s'ha vist que l'equip groc-i-negre controlava bé la situació, amb Parri buscant passades llargues per sorprendre l'avançada defensa de l'equip de la Zona Franca, i poc abans del minut 20 ha arribat el primer gol quan Marc Aranyó s'ha avançat a una sortida en fals del porter visitant per marcar a porta buida. No han canviat la seva tàctica els visitants, esperant al darrere i sense oferir cap perill, i poc abans del descans ha arribat el segon gol quan, a la sortida d'un córner, Antonio Pérez ha rematat de cap la centrada de Marc Aranyó i aprofitant altre cop una sortida dolenta del porter barceloní.

I ja a prop del descans ha arribat la que semblava que havia de ser l'estocada definitiva, quan l'àrbitre ha expulsat un jugador visitant per doble amonestació.

Mataro-JA

Els visitants inquieten amb deu jugadors

Però a la represa tot ha canviat. L'Equipo Ja, tot i jugar amb 10, ha sortit, com es diu habitualment, a morir, en fi, que "de perduts al riu" i han arribat a posar la por al cos de l'equip i seguidors locals en molts moments, estant ben a prop del gol en un parell d'ocasions, la primera salvada sota pals per un defensa, i l'altra gràcies a una aturada de Pedro López. L'equip groc-i-negre ha perdut el control, però per sort en un contraatac ha arribat el tercer gol, obra de Cristian de xut ras al pal curt.

Mataro-JA

Aleshores l'Equipo Ja ha buscat l'estratègia d'embolicar-ho tot. Un dels tècnics visitants ha anat a la banqueta mataronina insultant a Cristian quan aquest havia estat substituït i s'ha organitzat una tangana, arran de la qual el col·legiat ha decidit abandonar el terreny de joc. Ha tornat al cap de deu minuts quan ha arribat la força pública i després d'expulsar al tècnic visitant i també al jugador Cristian, que ja havia estat substituït.

Mataro-JA

S'ha jugat el quart d'hora que faltava de forma tranquil·la i en aquests minuts el Mataró hauria pogut fer el quart i també el cinquè, primer en un xutàs de Dídac que ha anat al travesser i després en una rematada de Marc Aranyó que ha salvat un defensa.

CE MATARÓ EF- EQUIPO JA 3-0

CE MATARÓ: Pedro López, Antonio Pérez, Koke, Albert Pintor, Willy, Parri, Baba, Jaume Gras (Dani Prieto 69'), Cristian (Dídac Bancells 72'), Landi (Uri Martínez 38'), Marc Aranyó.
GOLS: 19' MARC ARANYÓ (1-0); 41' ANTONIO PÉREZ (2-0); 76' CRISTIAN (3-0).