La Llàntia empata a casa i la Mataronesa recupera el lideratge

Ara tots dos equips estan a dalt de tot empatats a 40 punts

Mataronesa - Arenys de Mar

Dues jornades després de perdre el primer lloc, la Mataronesa torna a ser líder després de guanyar a casa 8-0 el filial de la Gramanet i que La Llàntia empatés a casa i es deixés el lideratge.

Només començar el partit una errada del porter visitant va facilitar que Said fes el primer gol del matx. A la mitja hora de joc Palanco feia el 2-0 després que la Gramanet es quedés amb 10. Abans del descans els mataronins van fer dos gols més. La segona part va ser un monòleg de l’equip local que va jugar a plaer davant un rival entregat. Hem de destacar Sergio Palanco que va fer un pòquer de gols i que  amb 21 gols comparteix l’honor de ser el màxim golejador de la categoria amb Isaac Momblant del Llavaneres.

MATARONESA - GRAMANET B 8-0

MATARONESA: Pedro, Kiko (Oussama, 46’), Navarro, Simon, Palanco, Othman (Zaka, 46’), Soufiane (Omar, 58’), Mosquera, Said, Manolo (Elias, 65’), Joel (Diego, 58’), Jurado.

La Llàntia empata a casa i perd el primer lloc

La Llàntia va empatar 3-3 a casa amb el Pineda i perd el lideratge de la categoria. Els visitantans es van avançar aviat i ràpidament Aitor Moreno va fer l’empat, però abans del descans el Pineda va fer el segon gol.

A la segona part Aitor Moreno i Sergio López van capgirar la situació. Però quan només restaven quinze minuts pel xiulet final els visitants van fer el definitiu 3-3. Els locals van intentar reacionar novament, però en aquesta ocasió no hi va haver sort i el marcador ja no es va moure.

Derrotes de Juventus i Liverpool

El Juventus va perdre 2-1 al camp de l’Arenys de Mar i després de la victòria del Premià de Dalt torna a ocupar plaça de descens directe. Tampoc passa per un bon moment de forma el Liverpool que va perdre novament i cau fins el 12è lloc.