Derrotes de Mataronesa i Llàntia i victòria del Liverpool

El Juventus també va perdre i continua en llocs de descens

Empenta - Mataronesa

Tercera derrota de la temporada de la Mataronesa que va perdre al camp d’un rival directe per l’ascens.Tot i la derrota, el conjunt mataroní continua encapçalant la classificació del grup IV de Tercera Catalana.

El matx va començar amb un Cabrils ben posicionat davant una Mataronesa que no se sentia còmoda al camp i que abans de la mitja hora de joc ja perdia 2-0. Només començar la segona part Zaka va fer el 2-1, l’empat sobrevolava el Municpal de Cabrils, però els locals van fer el tercer gol i la Mataronesa es va quedar amb 10 homes per l’expulsió de Said esvaint-se tota opció de remuntada. En els instants finals el cabrils va fer el  quart i ja en el darrer minut Elias va fer el 4-2 definitiu.

CABRILS - MATARONESA 4-2

MATARONESA: Pedro, Kiko (Zaka, 46’), Navarro, Diego (Hassan, 46’), Palanco, Simon, Soufiane (Omar, 85’), Mosquera, Said, Manolo (Jurado, 76’), Joel (Elias, 68’),  Oussama.

Premià Dalt - Llàntia 3-1

La Llàntia va perdre 3-1 al camp del Premià de Dalt, un equip de la zona baixa que s’ha reforçat durant el mercat d’hivern i que porta tres setmanes puntuant. Els locals es van avançar primer, però ben entrada la segona part Aitor Moreno va fer l’1-1. En els darrers minuts els dos equips van buscar amb insistència la victòria i finalment la sort va caure del bàndol local que va aconseguir 2 gols. Tot i la derrota, el conjunt mataroní continua segon amb els mateixos punts que el líder.

Liverpool - Cabrera 4-3

El Liverpool va trencar la mala ratxa de resultats que portava guanyant a casa al tercer classificat. Els mataronins van haver de superar un 0-2 en contra per emportar-se tres punts que el deixen ben situat a mitja taula. Antonio Muñoz, Oriol Matute, Lluís Vallverdú i Xavier Artero van ser els autors dels gols de la victòria mataronina.

Juventus - Bufalà 1-2

Tercera derrota consecutiva del Juventus que no aixeca cap i va perdre per la mínima davant el quart classificat. Una setmana més els verds continuen en llocs de descens i ara tenen la permanència a 5 punts.