El Cirera perd a casa el que havia guanyat fora

La polèmica arbitral va estar present en un partit decidit des del punt de penal

La UD Cirera va perdre a casa el que havia guanyat fora la setmana passada i no va poder puntuar davant el San Juan de Montcada, equip que estava només tres punts per sobre i al que s'hauria pogut atrapar en cas de triomf. Però una vegada més es va demostrar que l'equip cirerenc juga més còmode a fora que no pas a casa seva.

El partit va ser més espectacular del que indica el resultat final i va ser jugat de tu a tu per dos equips que van buscar el gol. El matx es va decidir amb un penal clar i que Espinosa va transformar poc abans del descans, però el cas és que pocs moments abans n'hi havia hagut un també de molt clar a l'altra àrea comès sobre Augusto que l'àrbitre no havia assenyalat.

A la segona part el joc va continuar molt obert, però al tram final els montcadencs es van dedicar a defensar i el Cirera es va bolcar sobre la porteria visitant, però sense sort, ja que van disposar de moltes ocasions, però el porter visitant va fer una autèntica exhibició.

UD CIRERA - SJ MONTCADA 0-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Fran Carrasco (Àngel Vega 88'), Albert Sànchez, Óscar Castillo, Isaac Ramos, Albert Rubio (expulsat als 85'), Augusto Campos, Jesús Maldonado (Sergi Andrada 63'), Pau Hernàndez (Aleix Tarrés "Peque" 78'), Ibu Baldeh, Demba Traoré.
GOL: 40' Espinosa de penal (0-1).

mataro-montcada

mataro-montcada

mataro-montcada

mataro-montcada

mataro-montcada