El Cirera guanya a casa remuntant a la segona part

L'equip visitant es va avançar amb un gol en fred però el Cirera va ser superior

La UD Cirera per fi va poder donar una alegria als seus seguidors obtenint la quarta victòria de la temporada al seu camp en catorze partits que hi ha jugat, i ho va fer amb una gran segona part on va passar per sobre del seu rival que s'havia avançat a l'inici del partit amb un gol en fred.

No havia passat encara un minut de joc quan el Catalònia va fer el primer gol deixant una mica tocat l'equip local, però un altre gol en moment psicològic important, quan ja s'acabava la primera part, ara de Pau Hernàndez per a l'equip local, va servir per poder encarar la segona part amb més confiança
I sobretot quan a la segona part de seguida Augusto va marcar el segon. Després Àngel Vega i Peque van arrodonir la golejada, d'un triomf amb el qual la permanència ja és una mica més a prop.

cirera-catalonia

UD CIRERA - CATALÒNIA 4-1

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Carlos Gómez, Óscar Castillo, Augus Campos (Aitor Rodríguez 89'), Albertito Sànchez (Cabral 83'), Jesús Maldonado, Remo, Joel Pérez (Àngel Vega 57'), Pau Hernàndez (Aleix Tarrés "Peque" 78'), Demba i  Isaac Ramos.
GOLS: 1' Sanz (0-1); 45' PAU HERNÀNDEZ (1-1); 47' AUGUS CAMPOS (2-1); 70' ANGEL VEGA (3-1); 81' PEQUE (4-1).