El CE Mataró celebra el títol de lliga

El conjunt mataroní juga dissabte a les 19 hores a casa davant l'Olímpic Can Fatjó i tot seguit es faran els actes de celebració

ripollet-mataro

El CE Mataró ja pot celebrar el títol i ho farà intentant completar tota una volta sense perdre, una cosa que mai havia succeït a la història del club. El conjunt mataroní juga aquest dissabte a les 19 hores a casa davant l'Olímpic Can Fatjó que entrena Juan Moscoso, que havia estat jugador del CE Mataró la temporada 1978-79 en la qual es va assolir el títol de 1a Territorial pujant a Preferent i la temporada 91-92 va repetir l'ascens sent l'entrenador del club groc-i-negre i que ara fa tres temporades va tornar a la banqueta groc-i-negra. Es dóna el cas que ell va ser el que va fer debutar l'actual entrenador Jose M. Polo com a porter del primer equip del CE Mataró la temporada 1992-93.
Un cop acabat el matx, es farà la "Festa de Campions", un acte que s'ha preparat des del Club Esportiu Mataró per celebrar el títol de 2a i l'ascens a 1a Catalana.

Abans del partit del primer equip, a les 16:30 hores el juvenil de l'entitat groc i negre disputarà un partit de vital importància davant el Gavà. El conjunt mataroní si guanya aquest matx davant un rival directe encarrilarà la permanència a la Lliga Juvenil Nacional.

La UD Cirera té partit important el mateix dissabte

El mateix dissabte a les 16:30 hores, al Municipal del Cirera, la UD Cirera pot donar un pas molt important cap a la permanència si guanya la Catalana, un equip que ja ha perdut la categoria. Ara mateix a falta de quatre jronades per acabar l'equip cirerenc només està nou punts per sobre de la zona de descens directe, però només cinc punts per sobre del primer lloc de perill, que pot ser de descens segons les puntuacions dels mateixos classificats als altres dos grups.