El Mataró només empata però millora la seva millor ratxa

L'equip groc-i-negre no ha pogut superar l'Olímpic Can Fatjó però arriba a les 17 jornades consecutives sense perdre

El CE Mataró, després d'haver aconseguit l'ascens, rebia l'Olímpic Can Fatjó, equip que entrena un vell conegut com és Juan Moscoso, i que era l'últim equip que allà pel mes de desembre havia pogut derrotar l'equip de Jose M. Polo. Evidentment era difícil mantenir la intensitat després d'haver assolit l'objectiu, però l'equip groc-i-negre, que després del partit havia de rebre l'homenatge pel títol aconseguit, ha sortit a intentar fer-ho el millor possible, però al davant s'ha trobat un equip molt motivat que necessitava els punts, ja que encara no té la permanència assegurada.
Aitor Gonzàlez ha avançat l'equip local amb un magistral llançament de falta, però després l'equip visitant ha empatat. Uri Martínez, en plena ratxa golejadora, ha tornat a avançar el Mataró, però encara abans del descans l'equip rubinenc ha tornat a igualar.
Després, a la represa, els dos equips han buscat el triomf, però cap dels dos ha marcat i el partit s'ha resolt amb un empat que ha deixat satisfet l'equip groc-i-negre que millora la seva millor ratxa de tota la història amb 17 partits (tota una volta del campionat) sense perdre i també als visitants que sumen un punt al camp del campió.

CE MATARÓ - OLÍMPIC CAN FATJÓ 2-2

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Lluís, Urbano, Pintor (Antonio Pérez 73'), Isma (Baba 57'), Parri, Fiti (Marc Aranyó 57'), Sergi Sànchez, Javi Bustos (Marc Ariño 73'), Uri Martínez (Landi 62'), Aitor Gonzàlez.
GOLS: 8' AITOR (1-0), 18' 1-1, 27' URI (2-1), 30' 2-2.

ripollet-mataro