Partits intranscendents de CE Mataró i UD Cirera

Els dos equips ja han fet els deures, però tot i això buscaran la victòria fora de casa

mataro-canyelles

Aquest diumenge el migdia els dos equips de Segona Catalana que ja han fet els deures juguen partits intranscendents. El Mataró juga diumenge a les 12:15 hores al camp de la Catalana on intentarà lluitar per millorar la seva ratxa, mentre que el Cirera juga diumenge a les 12 hores al camp de la Guineueta on si guanya pot obtenir la setena plaça.

Més emoció a Tercera Catalana

Quan només falten tres jornades per acabar la lliga de Tercera Catalana, La Llàntia i la Mataronesa s’ha assegurat jugar la promoció d’ascens a Segona Catalana. Ara només falta saber quin dels dos equips acabarà primer i assolirà l’ascens directe, i qui acabarà segon i jugarà la promoció. Per ara qui ho té millor per ser campió és La Llàntia, que té un punt més, però no es pot despistar, ja que la Mataronesa ve forta pel darrere i a més a més  té el “gol average” favorable.

Una mica més per sota a la classificació trobem el Liverpool, els vermells estan fent una gran temporada i ja fa setmanes que van aconseguir la permanència matemàtica.
L’equip que encara no s’ha salvat és el Juventus, els verds, que porten set partits sense perdre, només tenen tres punts d’avantatge sobre els llocs de descens i no poden badar en aquestes tres darreres jornades de lliga que queden.   

Darrera jornada de Quarta Catalana

El Vilassar de Dalt B va guanyar a Valldemia 0-1 i es va proclamar campió de lliga. El Pla d’en Boet va guanyar i necessitarà un punt a la darrera jornada de lliga per assegurar-se jugar la promoció d’ascens.  El Molinos per la seva part és tercer, i ho té molt complicat per acabar segon, els mataronins necessiten guanyar el partit endarrerit que tenen i el darrer partit de lliga i que el Pla d’en Boet perdi al camp del Santvicentí a la darrera jornada.