El CE Mataró allarga la seva ratxa d'imbatibilitat

Empata a casa però ja porta 19 partits sense perdre

EL CE Mataró, com és ben sabut, ja té el títol a la butxaca i amb ell l'ascens a la 1a Catalana, però continua amb un repte interessant com seria el d'arribar a la quantitat de 20 partits d'imbatibilitat al final del campionat... i de moment ja en són dinou perquè el diumenge va empatar a casa davant la Guineueta, que és el rei dels empats de la categoria.

L'equip de José M. Polo amb tota la feina feta, va tornar a fer un bon partit –el darrer de la temporada de lliga a casa– que es va saldar amb un empat a dos contra la Guineueta, equip que fins a aquesta jornada encara tenia alguna esperança de lluitar per la segona plaça. Un plaça de promoció d'ascens que finalment s'ha assegurat, a falta d'una jornada, el Premià de Mar.

L'equip groc-i-negre, sense cap pressió, van saber sobreposar-se dues vegades als gols dels visitants, amb un doblet de Landi, que tot i haver estat lesionat gran part de la temporada ja suma vuit gols en onze partits jugats. Unes xifres de "crac" per un jugador que fa unes setmanes va anunciar que aquesta seria la seva última temporada al primer equip groc i negre, i que per tant va tenir un molt bon comiat davant la seva afició.

CE MATARÓ - EE GUINEUETA 2-2

CE MATARÓ: Joel, Lluís, Urbano (Antonio Pérez, 67'), Isma (Koke, 46'), Willy, Parri (Marc Aranyó, 57'), Sergi (Baba, 46'), Dídac, Aitor González, Landi i Bustos (Fiti, 57').
GOLS: 19' Ruiz (0-1), 23' LANDI (1-1), 31' Villegas (1-2), 70' LANDI (2-2).