Victòries de Llàntia i Mataronesa

Els dos conjunts mataronins es jugaran el títol de campió de 3a Catalana a la darrera jornada de lliga

Liverpool-la llantia ascensLa Llàntia i la Mataronesa van guanyar els seus partits i ens haurem d’esperar fins a la darrera jornada de lliga per saber quin dels dos serà campió de 3a Catalana i aconseguirà l’ascens directe, i qui acabarà segon i jugarà la promoció d’ascens a 2a Catalana.

150523 FUT Mataronesa - Alella

Victòria treballada de la Mataronesa

La Mataronesa va guanyar 2-0 a l’Alella i continua segon a només un punt del líder, la Llàntia que va guanyar el derbi davant del Liverpool. La primera part va ser força igualada, amb una Mataronesa que portava el pes del partit, però que no tenia fortuna de cara a porteria davant un Alella que va tenir les seves opcions al contraatac.

A la segona part la Mataronesa va avançar les seves línies i va posar setge a la porteria rival, coneixedor que només li valia la victòria per continuar amb opcions de ser campió. El premi a la insistència local va arribar al minut 52’ quan Hassan assitia Palanco perquè fes l’1 a 0. Deu minuts més tard Miguel va fer el 2-0 a plaer després que Palanco estavellés la pilota al pal. Amb aquest 2-0 l’Alella va intentar retallar diferències, però el conjunt mataroní es va defensar amb ordre i va sumar una nova victòria que li permet arribar a la darrera jornada de lliga amb opcions de sortir campió.

MATARONESA - ALELLA 2-0

MATARONESA:  Pedro, Hassan, Soufiane (Jurado, 89’), Palanco, Simon (Diego, 65’), Othman (Omar, 85’), Àlex, Mosquera, Miguel, Manolo, Joel, Paco.

La Llàntia guanya el derbi

La Llàntia continua líder del grup IV de 3a Catalana després de guanyar 3-1 el derbi mataroní davant el Liverpool. Tot i que els vermells no s’hi jugaven res, van plantar cara i van fer patir el líder que no va respirar tranquil fins al minut 80’ quan Israel Martínez va fer el definitiu 3-1. Després d’aquesta derrota el Liverpool veu trencada la seva ratxa d’onze partits sense conèixer la derrota.

Liverpool-la llantia ascens

La Llàntia es va avançar en el minut 25’ amb un gol d'Ibrahima i al cap de pocs minuts el partit se li posava de cara quan el Liverpool es quedava amb un home menys per l’expulsió de Monroy. Abans del descans Antoni Martin va fer el 2-0 que encarrilava el partit.

Però quan tot semblava sentenciat, en el minut 72’ la Llàntia es va quedar també amb deu homes i el Liverpool ho va aprofitar per retallar diferències amb un gol de Cristian Fernàndez en el 75’. Cinc minuts van veure perillar la victòria els locals, ja que en el 80 Israel Martínez va fer el definitiu 3-1. Ara, després d’aquesta victòria, La Llàntia depèn d’ella mateixa per acabar campiona a la darrera jornada de lliga quan visiti el camp del Juventus, un equip que necessita guanyar per intentar salvar-se.

LLÀNTIA - LIVERPOOL 3-1

LLÀNTIA: Font, Javier Fernandez, Masero, Artero, Llavero, Israel (Aitor Moreno, 80’), Ibrahima, Llop, Pereira (Valencia, 70’), Serio Cobo (Vela, 58’), Antoni Martin.    LIVERPOOL: Cuixart, Albert, Nogales (Cano, 62’), Ros (Eric, 46’), Cristian, Artero (Alonso, 70) , Muñoz, Beltran (Corredor, 70), Vallverdu, Aldo, Bakhou.

Empat del Juventus

El Juventus va empatar 0-0 al camp del Pineda i torna a caure en llocs de descens a Quarta Catalana. El Premià de Dalt va guanyar 2-3 al camp del Turó Peira i va superar a la classificació als verds, que ara necessitaran un miracle a la darrera jornada de lliga. El conjunt mataroní per salvar-se necessita guanyar a casa el líder que s’està jugant el títol i que el Premià de Dalt no guanyi a casa el Pineda que no s’hi juga res.