Tres equips mataronins lluitaran a Segona Catalana

Cirera, Llàntia i Mataronesa comencen la lliga aquest cap de setmana

  • Divendres, 04 Setembre 2015 11:22

150425 FUT Cirera - Dinámic Batlló

Tot i l’ascens del CE Mataró la 2a Catalana tindrà encara més representació mataronina a causa dels ascensos de La Llàntia, com a campió, i de la històrica UD Mataronesa, de rebot després d’haver perdut la promoció, gràcies a la compensació per l’ascens de la Pobla de Mafumet a 2a Divisió B, i en ser el millor subcampió dels que no havia pujat.
Per tant aquesta temporada tindrem sis derbis locals, als quals s’hauran d’afegir els que tindran contra Premià de Mar i Sant Pol com a derbis maresmencs.

No cal dir que és una categoria molt dura i l’objectiu d’entrada dels tres equips de la nostra ciutat és la permanència, mentre que el que sí que ha de buscar l’ascens és el Premià de Mar que la temporada passada no va poder obtenir-lo caient a la promoció.

2a Catalana (Grup 2) 6 setembre
Llefià - San Juan Montcada
SANT POL - Tecnofutbol
Montcada - Besós Baron de Viver
MATARONESA - Canyelles
LA LLANTIA - CIRERA
Fundació Hermes - Europa B
Guineueta - Gramenet
Carmelo - Lloreda
PREMIÀ MAR - Martinenc B

I d’entrada ja tenim un derbi

I per començar aquest diumenge a les 12 hores, al camp municipal de La Llàntia, ja tenim un dels sis derbis local, ja que s’enfrontaran l’AD La Llàntia i la UD Cirera. És el debut de l’equip local en aquesta categoria, mentre que els cirerencs afronten la seva tercera temporada consecutiva.

Debuta també a 2a Catalana la històrica UD Mataronesa, tot i que l’equip arlequinat la temporada 1998-99 havia jugat a la desapareguda Preferent. I ho fa rebent a casa el Canyelles, un equip amb experiència en aquesta categoria i fins i tot a 1a Catalana, tot i que la passada temporada no va ser gens bona. Aquest partit es jugarà el dissabte a les 18h, al Municipal del Camí del Mig. Premià de Mar i el Sant Pol debuten a casa

Dos mataronins a 3a Catalana

Els ascensos de La Llàntia i Mataronesa i el descens de Juventus no han pogut compensar-se, ja que només ha pujat el Pla d’en Boet i per tant la nostra ciutat es queda amb només dos equips a la 3a Catalana, una competició que comença amb aquests partits.

3a Catalana (Grup 4) 6 setembre

Pineda - Singuerlín
PLA D’EN BOET - Poble Nou 2000
Vilassar Dalt - Fundació Grama
Turó Peira - Alella
Llavaneres - Argentona
Districte 030 - Cabrils
Cabrera - L’Empenta
Arenys Mar - Premià Dalt
Canyelles B - LIVERPOOL