El Farners trenca la bona ratxa del Mataró

Partit poc lluït a nivell de joc decidit amb tres grans gols des de fora de l'àrea (1-2)

Futbol CE Mataró - Farners

El Mataró tenia aquest diumenge la possibilitat de seguir allargant la bona ratxa d'imbatibilitat fins als vuit partits, però el Farners ho ha evitat. El conjunt gironí ha fet bons dos gols des de fora de l'àrea per emportar-se els tres punts del Municipal del Centenari.

El Mataró, que avui jugava sense Aitor González, baixa per targetes, ha vist com Isma Aguilar se li lesionava abans del quart d'hora i just quan jugaven amb un home menys el Farners ha fet el 0-1 amb un xut llunyà que ha sorprès Joel. Poques ocasions fins al descans, la més clara per a Dani Prieto en un bon cop de cap i un possible penal reclamat sobre Cristian.

Al quart d'hora de la represa, Uri Martínez s'ha tret un xutàs que ha entrat a la porteria tocant el pal establint un empat que animava molt les coses. Poc després, el mateix Uri hauria pogut fer el segon de ràpid contraatac, però el porter visitant ho ha evitat. I quan semblava que el segon del Mataró acabaria caient en un moment o altre, ha estat el conjunt visitant en una jugada aïllada i de nou des de fora de l'àrea, l'equip que ha fet el gol que acabaria sent definitiu. Els homes de Polo ho han provat, però la defensa del Farners s'ha mantingut ferma.

CE Mataró EF 1-2 CE Farners

CE MATARÓ: Joel, Willy, Kiku, Dani Prieto, Isma Aguilar (Abel Moreno, 12’), Parri (Sergi, 68’), Fiti, Baba (Víctor, 46’), Uri (Ariño, 75’), Rodri (Bustos, 68’), Cristian.
GOLS: 11’ Nierga (0-1); 61’ URI (1-1); 72’ Sergio Álvarez (1-2).