La Mataronesa obté la sisena victòria seguida i es manté segon

Va superar per 3-1 un bon Pla d'en Boet en el derbi de la jornada de 3a Catalana

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 20 Novembre 2016 11:11

La Mataronesa es va adjudicar el derbi de la jornada de 3a Catalana jugat al Camí del Mig davant un bon Pla d'en Boet, i així va aconseguir la sisena victòria consecutiva que manté l'equip en el segon lloc de la taula. L'equip arlequinat, amb 10 jornades d'imbatibilitat, sembla que es confirma com a candidat a l'ascens.

Als altres dos partits de la jornada els dos equips mataronins, Molinos i La Llàntia, van empatar.

Futbol Mataronesa - Pla d'en Boet

Els locals, sabent el bon moment del Pla d'en Boet, van plantejar un partit molt seriós, que va frenar la sortida fulgurant del Boet, que arribava amb més perill en les jugades a pilota aturada. Les jugades d'atac es van anar alternant d'àrea a àrea, sense gols, fins que en el minut 29 l'àrbitre va assenyalar una pena màxima per mans a l'àrea del Boet, i Toni des dels onze metres va posar per davant als arlequinats. Els minuts van anar passant sense un dominador clar del joc, arribant-se al descans, amb aquest mínim avantatge en el marcador.

La segona meitat tot va seguir com en la primera. Amb un Boet que en les jugades a pilota aturada, tenia la seva millor arma. Mentre la Mataronesa, que tenia més control de la pilota, va començar a trenar jugades més elaborades, i Toni en el minut 56 va aconseguir el segon gol i poc després, en el 59, en una altra jugada de tiralínies Comas va marcar el 3-0.

Va ser un cop dur per als visitants, que veien com se'ls escapava el partit. En el minut 71 van tenir premi al seu esforç aconseguint el 3-1, obra d'Ito, de falta directa col·locant la pilota fora de l'abast del porter local.

UD MATARONESA 3-1 PLA D'EN BOET C.E.

MATARONESA:, U.D.: Rafa, Carlos (Hassan 67’, Jurado (Vicent 59’), Comas (Lluis 67), Toni, Bryan, Aitor, Mosquera, Manolo (Simon 59’), Aldo (Tommy 67’), Miguel i Pedro.
PLA D'EN BOET: Jairo (Rubén 67’), Javito (Eric 63’), Marc Palau, Collado, Musa, Carlos, Diego (Vela 56’), Manu (Cortes 63’), Ito, Àlex Palau (Valencia 63’) i Valle
GOLS: 29’ Toni de penal (1-0), 56’ Toni (2-0), 59’ Comas (3-0) i 71’ Ito (3-1).

AD LA LLÀNTIA 1-1 VILASSAR DE MAR B

AD LA LLÀNTIA: Carrión, Sergio López, Artero, Alexis, Jordi Cano (Blasco 63'), Ibrahima, Isra (Toni Martín 79'), Jerreh (Aitor Moreno 63'), Diallo (Chamarro 55'), Ibu, Sergio Cobo (Ángel Vega 63').

L'equip verd no va poder sumar els tres punts davant un rival directe, que està dos punts per sota a la taula, i es va haver de conformar amb un sol punt, i així es veu una mica més allunyat del segon lloc.
El partit va ser molt disputat amb domini de les defenses. Al quart d'hora de la segona part es van avançar els visitants, però de seguida va replicar Sergio Cobo. Fins al final els dos equips van buscar el triomf però sense èxit.

VILASSAR DE DALT 0-0 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Sandro Pulido, Gorka (Llavero 82'), Grau, Héctor Deniz, Abel Moreno, Roca, Badre, Adán Nevado (Óscar 76'), Xavi (Navarro 61'), Augusto Campos, Manrique.

El Molinos necessitava refer-se després de la greu ensopegada de la setmana anterior a casa davant el Premià de Dalt en un partit en el qual va rebre cinc gols, i ho va fer millorant l'aspecte defensiu i mantenint la porteria a zero. Però no va haver-hi encert en atac i es va haver de conformar amb un punt que, igual que a La Llàntia, els deixa una mica més lluny del segon lloc que ocupa la Mataronesa.