El CE Mataró guanya un partit molt intens i es col·loca segon

L'equip groc-i-negre només ha pogut marcar de penal tot i tenir moltíssimes ocasions de gol

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 20 Novembre 2016 18:48

El CE Mataró ha guanyat un partit important davant el Sant Adrià, un equip que estava un punt  per sota i, amb els tres punts puja al segon lloc de la taula i amb possibilitat de fer-se amb el liderat quan jugui el partit endarrerit al camp del Llefià.

El partit s'ha jugat a un alt ritme i amb molta intensitat per part dels dos equips que han buscat la victòria, proporcionant d'aquesta manera un joc molt atractiu i amb moltes ocasions de gol, sobretot per part de l'equip local, que de tota manera ha hagut de marcar el gol del triomf de penal transformat per Aitor Gonzàlez.

Futbol CE Mataró - Sant Adrià

Des del primer moment s'ha vist que l'equip visitant no venia a tancar-se i això ha provocat un partit amb molt de ritme amb la pilota voltant prop de les dues àrees constantment. Això sí amb molt més perill quan rondava l'àrea visitant on l'equip local ha disposat de moltíssimes ocasions de gol. Ben aviat Ricky, en un gran contraatac en el qual ha marxat per velocitat dels seus marcadors, però no ha decidit bé ni el xut ni la passada, però replicada immediatament per Marc en un xut que ha anat fora. Però en el darrer quart d'hora de la primera part s'ha intensificat el domini local i s'han anat succeint les oportunitats de gol que no ha arribat: primer Lluís xutant fora, després Ricky en u contra u salvat amb el peu pel magnífic porter visitant, en una rematada d'Óscar que ha anat fora per poc, i finalment en un gol anul·lat a Bargalló.

Futbol CE Mataró - Sant Adrià

A la represa la cosa ha continuat igual. La defensa local estava molt segura, i Pol al darrere responia bé als xuts i a les pilotes penjades. I a l'altra banda altra vegada ocasions a dojo: primer en una rematada de Willy a centrada d'Aitor que ha refusat un defensa, després en una pilota salvada per un defensa sota pals, fins que quan passava una mica del quart d'hora ha arribat el penal comès sobre Bargalló que ha transformat Aitor en el que ha estat l'únic gol del partit.

Futbol CE Mataró - Sant Adrià

No s'han rendit els visitants que han anat a buscar l'empat i això encara ha deixat més espais a l'equip groc-i-negre per sentenciar. Però Aitor ha enviat un córner al travesser, un gran contraatac culminat per Ricky a boca de gol s'ha trobat amb la mà salvadora de Gaseni, i després novament el porter visitant ha aturat un xut de Bargalló amb poc angle. Però en els darrers minuts i amb el partit absolutament trencat també l'ha tingut el davanter visitant Marc que ha xutat fora bastant sol. La darrera ha estat per Isma però novament ha salvat un defensa quan ja es cantava el gol de la tranquil·litat que no ha arribat fins que l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

Futbol CE Mataró - Sant Adrià

Cinc jornades sense rebre gol i cinquena victòria consecutiva a casa

Amb aquest l'equip d'Alberto Encinas ja arriba als cinc partits consecutius sense rebre gols. Els tres primers amb Joel sota pals i els dos últims amb Pol. D'aquesta manera igualen el que havien fet fa dues temporades a la segona volta amb José M. Polo a la banqueta i exactament amb el mateix repartiment de partits dels dos porters.

També s'ha aconseguit un triomf que és el cinquè consecutiu a casa, cosa que no passava des de fa dues temporades en què se'n van arribar a encadenar set.

CE MATARÓ 1-0 SANT ADRIÀ

CE MATARÓ: Pol, Lluís, Rueda, Kiku, Willy, Sergi, Fiti, Óscar (Marcelo 60'), Bargalló (Parri 89'), Aitor Gonzàlez i Ricky (Isma 79'). Targetes grogues a Lluís, Kiku, Bargalló i Aitor.
SANT ADRIÀ: Gaseni, Aitor, Fran, Froy, Guille (Dani 79'), Romero, Marc, Alex (Rastas 88'), Andrade (Abdul 67'), Sànchez (Fabi 88'), Alberto (Víctor 60'). Targetes grogues a Gaseni, Fran, Froy i Abdul.
GOL: 64' AITOR GONZÀLEZ de penal (1-0).

EL GOL QUE HA DECIDIT EL PARTIT | twitter @ce_mataro