UD Cirera i CE Mataró volen guanyar... i ajudar-se mútuament

Cada equip juga contra un rival directe de l'altre: el Cirera rep la Guineueta i el Mataró visita el Martinenc B

  • Divendres, 16 Desembre 2016 13:13

Els dos equips de la nostra ciutat de la 2a Catalana de futbol busquen aquest cap de setmana un triomf necessari per als seus objectius, i si l'aconsegueixen, a la vegada faran un favor al rival ciutadà. Tots dos equips juguen a les 12 hores del migdia del diumenge.

La UD Cirera rep la Guineueta, segon classificat

La UD Cirera, situat en l'antepenúltima posició, amb 13 punts, juga a casa davant la Guineueta, que ara mateix és el segon classificat amb 29 punts, un punt per sobre del CE Mataró.

Els cirerencs fins ara a casa han guanyat tres partits, n'han empatat un i n'han perdut tres i la Guineueta fora de casa ha guanyat 4 partits, n'ha empatat 1 i només ha perdut a Sant Adrià i Sant Pol.

L'equip de Nou Barris ja ha visitat el Municipal de Cirera en les tres darreres temporades a 2a Catalana i mai hi ha perdut. Ha tret empats a 3 i a 2 gols les dues darreres temporades i en la del debut cirerenc en aquesta categoria es va emportar el triomf per 1-2.

Cirera

El CE Mataró juga al Guinardó

Per la seva part l'equip groc-i-negre visita el Municipal del Guinardó, on el rebrà el Martinenc B, un equip contra el qual mai havia jugat el Mataró. Sí que va jugar la temporada passada  a 1a Catalana, en aquell camp, contra el Martinenc A, perdent per 3-1.

El Mataró és tercer amb 28 punts i el seu rival és 14è amb 14 punts, només un punt més que la UD Cirera. Els martinencs només han guanyat un partit el seu camp, però curiosament va ser davant el líder per 1-0. La resta són dues derrotes i quatre empats. Per tant sembla una bona ocasió perquè l'equip d'Alberto Encinas es retrobi amb el triomf que se li ha escapat les dues darreres setmanes.

Mataro-martinenc