Derbi de 2a Catalana de futbol a Cirera amb visita del Premià de Mar

El CE Mataró es desplaça el diumenge de bon matí al camp del Besós BV

Aquest diumenge comença la segona volta de la 2a Catalana de futbol amb un interessant derbi maresmenc al Camp Municipal de Cirera a les 12 del migdia: UD Cirera- Premià de Mar Esportiu.

111014 FUT Cirera - Premià

Aquesta temporada l'equip premianenc no està fent tan bona campanya com en les anteriors en què lluitava a la part alta i està situat en 11è lloc amb 23 punts, just una posició per sobre de la UD Cirera que té quatre punts menys. Però atenció perquè els premianencs fa quatre jornades que no perden. En les cinc darreres jornades els dos equips, Cirera i Premià, han aconseguit els mateixos punts, vuit, amb dues victòries, dos empats i una derrota.

Fins ara el Cirera a casa ha guanyat 5 partits, n'ha empatat 1 i n'ha perdut 3, mentre que el Premià de Mar fora de casa ha guanyat 3 partits, n'ha empatat 3 i n'ha perdut 3.

A la primera volta el Premià de Mar es va imposar per 3-0. La temporada passada la  victòria va ser per al Cirera per 2-1, però en les dues temporades anteriors els premianencs s'havien emportat els tres punts guanyant per 1-2 i 0-1.

El CE Mataró ha de matinar una mica

El CE Mataró, situat a la segona posició de la taula, a dos punts del líder, la Fundació Grama, juga el diumenge a les 10 del matí al camp de la Trinitat Vella davant el Besós Baró Viver, equip situat en setena posició, amb 7 punts menys que l'equip groc-i-negre. Per tant els jugadors hauran de matinar una mica, i veurem com els afecta jugar en aquest horari poc habitual en aquesta categoria.

Aquesta serà la primera visita del CE Mataró al camp del Besós BV.

Futbol CE Mataró - Besós

A la primera volta els barcelonins van treure un empat  a 1 gol del Municipal del Centenari. A casa seva han tingut una trajectòria bastant bona i en el darrer partit de la 1a volta van empatar a 1 gol davant la Guineueta, tercer classificat. En total han aconseguit 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes (davant Canyelles i Sarrià).
El CE Mataró fins ara com a visitant ha guanyat 4 partits, n'ha empatat 3 i n'ha perdut 2 (Guineueta i Llefià).