La UD Cirera perd un derbi maresmenc deslluït pel mal temps

El Premià s'ha emportat els tres punts amb un gol a falta de set minuts

La UD Cirera ha perdut el derbi maresmenc davant el Premià de Mar, que ha estat molt poc vistós a causa del mal temps, amb pluja, vent i fred, i que els premianencs han guanyat amb un gol quan faltaven set minuts per acabar.

Futbol Cirera - Premià de Mar

El partit ha començat amb una bona oportunitat per als premianencs que han estavellat una pilota al pal amb tot a favor per fer gol. A partir d'aquí poques ocasions, fins que al final de la primera part Compte s'ha hagut de lluir per fer que al descans s'arribés amb empat a zero.

A la represa ha continuat la mateixa tònica, amb poc joc i poques ocasions de gol. I quan tothom donava per bo l'empat, ha arribat el gol visitant en una falta lateral llançada per Borja que ha desviat la tanca descol·locant Compte.

Futbol Cirera - Premià de Mar

UD CIRERA 0-1 PREMIÀ ESPORTIU

UD CIRERA: Compte, Izar, Kaddour (David Jiménez 59'), Cristian Romero (Joel 80'), Peque, Baba, Roger, Carlitos (Ivan Castillo 59'), Othman, Joan (Marc Matas 80'), Aleix (Omar 69').
PREMIÀ ESPORTIU: Pablo, Eduard, Campos (Joan Albert 80'), El Arbi (Adrián 46'), Abel, Belmonte (Sastre 89'), Torrejón (Alonso 46'), Julio, Víctor, Ángel (Youness 85'), Borja.
GOL: 83' Borja (0-1).