Tres bons partits de 3a Catalana a casa nostra

Mataronesa, Pla den Boet, el dissabte, i La Llàntia, el diumenge, juguen com a locals i el Molinos és l'únic que es desplaça

La jornada d'aquest cap de setmana de la 3a Catalana de futbol ens porta tres bons partits aquí a Mataró, i només el Molinos juga com a visitant.

La UD Mataronesa (6è amb 30 punts), ara mateix l'equip mataroní millor situat, rep el Premià de Dalt (4t amb 35 punts) el dissabte a les 18 hores al Camí del Mig. L'equip arlequinat, que no coneix el triomf des de l'11 de desembre necessita els tres punts per tornar a enganxar-se als de dalt.

Futbol Mataronesa - Districte 030

Però potser el més destacat és el partit que es juga a Pla d'en Boet, on l'equip local, que és 13è amb 19 punts, fregant la zona de descens, rep el líder el Districte 030, que compta amb 41 punts. L'equip visitant és filial del Sant Andreu i s'està mostrant com el més fort de la categoria. Però l'equip groc, porta tres partits sense perdre i intentarà donar la sorpresa.

Futbol Pla d'en Boet - La Làntia

El diumenge a les 12.15 hores l'AD La Llàntia (7è amb 30 punts) rep el Vilassar de Dalt (15è amb 18 punts). L'equip llantienc tampoc ha guanyat des del passat 11 de desembre i està en la mateixa situació que la Mataronesa... però el seu rival sembla més fàcil.

També el diumenge, a les 17 hores, la UD Molinos (9è amb 29 punts) té una bona oportunitat per sumar tres punts, ja que juga al camp del Pineda, que és el cuer amb zero punts.