Alberto Encinas: "L'actitud de l'equip ha estat clau per aconseguir molts punts"

Entrevistem l'entrenador del CE Mataró, just quan el seu conjunt ha aconseguit el liderat de 2a Catalana

Presentació Alberto Encinas

Mitja temporada al sarró i arribeu com a líders, com ho valores?

La veritat és que positivament. L'equip ha anat millorant amb el joc des del principi de la temporada i ara, a més a més, els resultats han acompanyat i ara estem a la part alta. 

On creus que hi ha marge de millora?

Un equip ha d'estar en constant evolució. Els rivals et coneixen més i a mesura que avança la temporada, els equips s'igualen i tot es torna més complicat. Això ens porta a què hem de millorar amb equips que juguen en camps més petits, on ens costa més poder desenvolupar el nostre joc per la falta d’espais. 

De què n’estàs més satisfet?

L'actitud i esforç dels jugadors, sense dubte. Hem jugat millor o pitjor però l’actitud sempre ha estat present al terreny de joc. De fet, per aquesta actitud i posar-hi ganes fins a l’últim segon, també hem aconseguit millors resultats amb més d’un partit anotant als últims minuts. Com he dit, per no deixar-ho d’intentar. 

Aquest cap de setmana arriba un partit dificilíssim al contra el Fundació Esportiva Gramenet...

Segueix igual, és un equip fet per pujar, amb un pressupost molt alt, fins i tot superior a alguns equips de dues categories per sobre. Ja veurem que fem, però l'equip segur que competirà bé i tindrem opcions de victòria. 

Què n’esperes del que queda de temporada? Quins objectius us poseu?

M'espero una segona volta molt igualada. Arriba el moment on els equips de baix intenten esgarrapar punts per evitar el descens i els de dalt juguen encara amb més intensitat per aconseguir pujar de categoria. Nosaltres hem de seguir partit a partit per intentar arribar a final de temporada ocupant una de les places que ens permetin lluitar per l’ascens a primera.

Creus que hi ha hagut un efecte positiu d’assistència gràcies a la nova grada del Municipal del Centenari?

Crec que sí. La grada ha fet bastant i els resultats de l'equip i el joc hi han ajudat. He notat molta més gent de la que acostumava a venir al Municipal del Centenari durant aquesta temporada, la veritat.

Ara que ja portes prou temps, com et trobes entrenant sèniors per primer cop?

Molt bé, la veritat. Potser el fet més diferencial és la gestió de jugadors i vestuari. Però estic molt content amb la rebuda i l'actitud dels jugadors.