El CE Mataró, que és líder, juga diumenge al camp del segon classificat

La UD Cirera rep el Sarrià també el diumenge al migdia

Aquest diumenge, a les 11:45 hores, el CE Mataró té un partit molt important al Nou Municipal de Santa Coloma, davant un equip que s'ha fet per pujar i que té un pressupost d'equips de dues categories més amunt, com és la Fundació Grama. Aquest equip ha agafat, a Santa Coloma de Gramenet, el relleu d'una enfonsada UE Gramenet, equip que havia jugat durant molts anys a la 2a Divisió B, on s'havia trobat amb l'equip groc-i-negre. Però és la primera vegada que l'equip groc-i-negre visita aquest equip que ha començat des de les categories més baixes amb molta força.

Futbol CE Mataró - Fundació Grama

És un partit important al qual l'equip d'Alberto Encinas arriba molt motivat després d'haver golejat per fi a casa, i d'haver-se fet, per primera vegada aquesta temporada, amb el lideratge del grup. El CE Mataró té 39 punts, un més que el seu rival, i tres més que la Guineueta, que acaba de derrotar la Grama per 4-1, i que d'aquí a tres setmanes visitarà el Municipal del Centenari. Sembla que aquests dos equips hauran de lluitar per l'ascens directe i per la plaça de promoció, tot i que per darrere ve fort el Llefià amb 32 punts.

A la primera volta el CE Mataró va guanyar per 1-0, i estem en una d'aquelles situacions en què, si bé tothom desitjaria una victòria, no es pot menysprear ni molt menys un empat que serviria per tenir el golaverage particular a favor, i per mantenir la primera plaça.

S'ha de dir que són els dos equips menys golejats de la categoria amb només 17 (Grama) i 18 (Mataró) gols encaixats en els 19 partits jugats. La Fundació Grama fins ara només ha encaixat 4 gols al seu camp en els 9 partits jugats... però en el darrer l'Europa B l'hi va marcar 2 gols. I el Mataró s'ha mostrat força golejador a camp contrari, on ha marcat 18 gols en 10 partits.

Important partit també per la UD Cirera, que rep el Sarrià

També el diumenge al migdia, a les 12 hores, la UD Cirera té un partit important en el seu camí per obtenir la permanència un any més a la 2a Catalana. Rep el Sarrià un equip que havia començat molt bé, però que ha anat baixant, i ara és 11è amb 25 punts, tot i que amb un partit pendent.

La UD Cirera, després de la derrota patida en el darrer partit a casa davant el Premià, vol recuperar les bones sensacions dels partits contra Guineueta i Canyelles i retrobar-se amb el triomf davant la seva afició. Ara mateix l'equip d'Antonio Gonzàlez és 14è amb 20 punts i, si ara s'acabés el campionat, seria posició de descens, ja que és el classificat en aquesta posició dels grups de Barcelona, amb pitjor puntuació. Per tant cal sortir a totes i sumar els tres punts.

Futbol Cirera - Guineueta