El CE Mataró vol guanyar diumenge a casa per mantenir-se líder

La UD Cirera es desplaça buscant tres punts que li donin una mica d'aire

Aquest cap de setmana es juga la quarta jornada de la 2a volta de la 2a Catalana de futbol a la qual s'ha arribat amb el CE Mataró com a líder solitari. L'equip d'Alberto Encinas, que va defensar el lideratge el passat diumenge amb un molt bon partit al camp del segon, rebrà el diumenge a les 16.30 hores l'equip del Lloreda.

L'equip badaloní és 13è a la classificació (un lloc per sobre del Cirera) amb 22 punts, 18 menys que l'equip groc-i-negre. Això permet tenir bones esperances en el sentit que el CE Mataró pugui guanyar un partit més a casa, on fins ara només ha cedit dos empats en els 9 partits jugats. De tota manera la fortalesa defensiva de l'equip groc-i-negre (només tres gols encaixats a casa en aquests 9 partits), haurà de venir acompanyada d'encert golejador per no haver de patir, davant un equip que només ha guanyat al camp del penúltim classificat i ha empatat als camps de Cirera i Canyelles.

MATARÓ-LLOREDA

El Lloreda ha visitat el CE Mataró quatre vegades. En les dues primeres va perdre per 2-0 i 3-0 les temporades 2011-12 i 2012-13, però en les dues més recents ha puntuat, guanyant per 0-1 la temporada 2013-14 i empatant a 2 gols la temporada 2014-15.

El Cirera es desplaça a Sant Adrià del Besòs

El Cirera per la seva part juga al camp del Sant Adrià (antiga Catalana) al Municipal del Besòs, buscant els tres punts que permetin l'equip agafar una mica d'aire en la seva lluita per fugir de la zona de descens, on ara està ficat.
El Cirera encara no ha guanyat a fora de casa aquesta temporada (4 empats i 5 derrotes), però el seu rival tampoc ha manifestat una gran fortalesa al seu camp, on només ha guanyat la meitat dels partits jugats.

Futbol Cirera - Sant Adrià