El CE Mataró marca vuit gols i es manté líder de 2a Catalana

El Lloreda ja perdia 3-0 al quart d'hora de joc i després s'ha quedat amb 9 jugadors

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 12 Febrer 2017 18:48

El CE Mataró ha golejat per 8-0 el Lloreda badaloní en un partit que ha estat clarament dominat per l'equip groc-i-negre, que es manté líder de la 2a Catalana. L'equip visitant ja perdia per 4-0 a la mitja hora de joc i ha jugat tota la segona part amb nou jugadors. El gran protagonista de la tarda ha estat Marcelo, que ha fet quatre gols.

Futbol CE Mataró - Lloreda

El CE Mataró resol ràpidament

L'equip d'Alberto Encinas ha sortit molt mentalitzat, tot i que la primera ocasió ha estat per a l'equip visitant que no ha sabut aprofitar una errada en la passada del porter local. Però de seguida han començat a arribar les ocasions de l'equip local, que superava amb facilitat l'avançada defensa visitant. I als 6' ja ha arribat el primer gol quan Ricky ha guanyat l'esquena de la defensa i ha superat la sortida del porter i, quan la pilota quasi ja entrava, Palanco ha marcat el primer gol avançant-se a un defensa. I al quart d'hora ja havien arribat dos gols més. Un de penal comès sobre Willy i transformat per Aitor, i un de Marcelo que ha robat una pilota al centre del camp i ha superat per baix la sortida del porter.

A la mitja hora un altre penal per mans, que ha tornat a transformar Aitor ha posat el 4-0 i poc després una entrada molt violenta d'un defensa badaloní li ha suposat la vermella directa. I en el darrer minut de la primera part, en una altra bona internada, Ricky ha servit en safata un altre gol a Palanco, que ja ha posat el 5-0 al descans. I quan els jugadors anaven als vestidors hi ha hagut un altercat amb el públic, i arran del mateix un altre jugador del Lloreda ha estat expulsat i per tant l'equip visitant ha començat la segona part amb nou.

Marcelo completa un pòquer de gols

Aquest segon temps ha estat molt plàcid. Els jugadors badalonins s'han comportat esportivament i el Mataró no ha premut l'accelerador i "només" ha fet tres gols, tots tres obra de Marcelo, aprofitant bones assistències dels seus companys, fins a completar el seu "pòquer" de gols.

El darrer jugador del CE Mataró que havia fet un pòquer de gol havia estat Uri Martínez la temporada 2014-15 al camp del Dinàmic Batlló i precisament en el partit en el qual el CE Mataró, guanyant per 0-6, va assolir l'ascens a la 1a Catalana. El darrer jugador que havia fet 4 gols a casa havia estat Pacheco la temporada 1999-2000 en una victòria per 6-0 davant el Tàrrega. S'ha de dir de tota manera que no supera el que va fer a la primera volta Aleix Tarrés, el jugador de la UD Cirera, quan el seu equip va guanyar per 7-2 el Badia i ell va fer 5 gols.

CE MATARÓ 8-0 LLOREDA

CE MATARÓ: Joel, Isma, Rueda, Kiku, Willy (Sergio López, que debutava procedent de La Llàntia, 57'), Fiti (Parri 46'), Óscar (Mario 68'), Ricky, Palanco (Ariño 57'), Marcelo i Aitor Gonzàlez (Sergio Urbano 57').
GOLS: 6' PALANCO (1-0); 12' AITOR de p. (2-0); 16' MARCELO (3-0); 31' AITOR de p. (4-0); 45' PALANCO (5-0); 51' MARCELO (6-0); 75' MARCELO (7-0); 81' MARCELO (8-0).

Feia 22 anys que el Mataró no feia tants gols
El Mataró ha completat així una golejada que feia molt de temps que no es veia al Municipal del Centenari. La darrera vegada que el Mataró va marcar una quantitat semblant, de fet una mica superior, va ser la temporada 1994-95, o sigui fa 22 temporades, quan en partit de 1a Catalana es va superar el Roses per 9-0.

Només tres gols encaixats a casa en deu partits

Una altra dada que cal remarcar és que l'equip groc-i-negre és la setena vegada durant la temporada que manté el zero a la porteria a casa, on fins ara només ha encaixat tres gols en els 10 partits jugats. O sigui, vol dir que el Mataró ha rebut un gol cada 300 minuts.