Derbi maresmenc a Cirera i defensa del lideratge del CE Mataró a Barcelona

El diumenge al migdia la UD Cirera rep el Llavaneres i el CE Mataró visita el Nou Sardenya a Gràcia

La 22a jornada de 2a Catalana ens porta dos partits molt atractius, pel que fa a la representació mataronina, el diumenge al migdia. La UD Cirera rep el Llavaneres en derbi maresmenc a les 12 hores, i el CE Mataró juga al Nou Sardenya de Barcelona defensant el lideratge davant l'Europa B en partit que començarà un quart d'hora més tard.

161002Fu_AlbertitoCirera

Important partit per a la UD Cirera

L'equip cirerenc, situat en la 14a plaça, que ara mateix li suposaria el descens, té un partit molt important al Municipal de Cirera davant el Llavaneres, equip debutant a la categoria, però que ho està fent força bé, i està situat en el 10è lloc amb 8 punts més que l'equip groc. A la primera volta a Llavaneres el resultat va afavorir els blancs i blaus per 3-1.

La darrera visita llavanerenca a Cirera es va produir la temporada 2012-13, a 3a Catalana, i l'equip local va golejar per 6-2. Aquella temporada el Cirera va pujar a 2a Catalana.

Els d'Antonio González necessiten tres punts que els permetin agafar una mica de moral de cara al tram final del campionat. Però el rival, que ja ha guanyat 5 partits fora de casa, no ho posarà fàcil. A les seves files trobem a dos ex-jugadors del Cirera com Óscar Castillo i Pau Hernàndez i també l'ex-jugador del Mataró Víctor Hernàndez.

Futbol CE Mataró - Europa B

El CE Mataró va a defensar el lideratge al Nou Sardenya

El diumenge a les 12:15 hores el CE Mataró que porta vuit jornades d'imbatibilitat, intentarà mantenir la posició de líder en el desplaçament que efectuarà al Municipal del Nou Sardenya on el rebrà l'Europa B. L'equip gracienc està situat en 7è lloc amb 11 punts menys que el CE Mataró, però ve de guanyar al camp de la Guineueta, el tercer classificat.

A la primera volta l'equip groc-i-negre va haver de patir molt per guanyar, remuntant el gol inicial dels escapolats, amb gols de Ricky i Cristian.

El Mataró mai ha jugat contra l'Europa B al Nou Sardenya, però sí que ho havia fet moltes vegades a la 3a Divisió contra el primer equip de l'Europa. I en els tres darrers desplaçaments va puntuar-hi: 1-2 la temporada 2008-09, 0-0 la temporada 2007-08 i 1-2 la temporada 2006-07. A veure si continua la ratxa...