El CE Mataró empata al Nou Sardenya i continua líder de 2a Catalana

La Fundació Grama també ha empatat i l'equip groc-i-negre conserva un punt d'avantatge

El CE Mataró tenia un partit complicat al camp del Nou Sardenya, davant l'Europa B, i només ha aconseguit treure un punt, davant un molt bon equip. Però aquest punt, que podia semblar poc, finalment ha estat valuós, doncs serveix per conservar el lideratge, ja que la Fundació Grama, el segon classificat, també ha empatat, en el seu cas a casa davant el Premià de Mar, i es manté la diferència d'un punt.

Per darrere ja ve el Llefià, que va molt fort i ha guanyat al camp de la Guineueta, superant-lo en le tercer lloc. Precisament aquests dos equips seran els dos pròxims rivals del Mataró, visitant tots dos el Municipal del Centenari, després del descans del pròxim cap de setmana.

170219Fu_XutAitor

El partit ha començat malament, ja que l'equip gracienc s'ha avançat al quart d'hora de joc en la seva primera arribada en un ràpid contraatac, igual que havien fet a Mataró a la 1a volta. I igual que en aquella ocasió el Mataró ha remuntat. I en aquesta ocasió ha estat en un vist i no vist, ja que en cinc minuts, abans de la mitja hora de joc, han marcat Aitor i Marcelo. El primer en una falta des de la frontal i el segon rematant de cap una centrada d'Isma. I així s'ha arribat al descans amb un 1-2 favorable, amb una bona aturada de Joel en el tram final.

Semblava que el partit estava ben encarrilat, però en el primer minut de la segona part l'Europa B ha empatat, amb un centre xut que ha sorprès Joel. Després, el partit ha estat molt animat, amb els mataronins dominant i els locals intentant sorprendre al contraatac. Tots dos equips han tingut opcions, i la darrera ha estat un gran xut de Willy que ha anat al pal, però el marcador ja no s'ha mogut.

De tota manera el punt serveix perquè l'equip groc-i-negre encadeni ja nou jornades sense perdre... que mirant el calendari serien catorze, ja que la darrera derrota al camp del Llefià es va produir el dia 4 de desembre després de la 13a jornada, però el partit corresponia a la 7a i havia estat ajornat en el seu dia.

EUROPA B 2-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joel, Isma (Lluís 62'), Kiku, Rueda, Willy, Fiti, Óscar (Sergio López 81'), Ricky, Marcelo (Sergio Urbano 68'), Palanco (Parri 81') i Aitor (Bargalló 62').
GOLS: 15' Àlex (1-0); 21' AITOR (1-1); 25' MARCELO (1-2); 46' Esteve (2-2).