El CE Mataró rep el diumenge el 4t classificat en un partit important

La UD Cirera es desplaça a Hospitalet per enfrontar-se a un rival directe en la lluita per evitar el descens

Aquest cap de setmana torna la competició de la 2a Catalana de futbol després del descans de Carnestoltes. I per al Mataró venen dos partits decisius de cara a les seves aspiracions d'ascens, ja que rebrà de forma consecutiva al Municipal del Centenari a Guineueta (4t) i Llefià (3r), que són els dos únics equips que han pogut derrotar l'equip groc-i-negre aquesta temporada. I la cosa comença aquest diumenge a les 16:30 hores amb la visita del Guineueta.

Mataró-Guineueta

A la primera volta l'equip mataroní va perdre al camp de Nou Barris per 3-1 i ara busca un triomf que permeti deixar despenjat un equip que en les cinc darreres jornades ha patit tres derrotes, les dues darreres a casa seva per mateix 2-3 davant Europa B i Llefià.
Aquest equip barceloní ha visitat el Municipal del Centenari en les quatre darreres temporades amb aquests resultats:

2014-15 CEM - Guineueta 2-2
2013-14 CEM - Guineueta 3-3
2012-13 CEM - Guineueta 1-4
2011-12 CEM - Guineueta 5-2

La Fundació Grama, 2n classificat, juga al camp del Sant Pol, i el Llefià, que és tercer, rep el Martinenc B.

El Cirera es desplaça a l'Hospitalet

Per la seva part la UD Cirera, que lluita per fugir de les places de descens, juga al camp de l'Esportiu Joventut Can Pi a l'Hospitalet el diumenge a les 16 hores.  També un partit molt important per als seus objectius ja que el rival està en penúltim lloc amb 18 punts i guanyar-lo significaria deixar-lo ja a 9 punts.

Futbol Cirera - Jov. Can Pi