El Cirera guanya fora de casa per primera vegada aquesta temporada

Ho ha fet guanyant a l'Hospitalet de Llobregat davant l'Esportiu Joventut Can Pi per 0-3

L'equip de la UD Cirera ha aconseguit el diumenge a la tarda la primera victòria com a visitant aquesta temporada en guanyar al camp de l'Esportiu Joventut Can Pi a l'Hospitalet de Llobregat, davant un rival directe en la lluita pel descens i que a la primera volta havia guanyat a Cirera per 1-2. Amb aquests tres punts el Cirera ja obre un forat de quatre punts respecte de la zona perillosa.

170305Fu_UDCirera

L'equip cirerenc va començar amb empenta i als 12' Othman va ser objecte de penal i Aleix el va transformar en el primer gol. Fins al descans l'equip mataroní va cedir el domini als locals, que no van inquietar massa la porteria de Compte, i en canvi prop del descans Izar va estavellar una rematada de cap al travesser.

A la represa el Cirera es va mostrar molt segur en tasques defensives i encertat en atac. Als 20 minuts de la segona part una bona jugada d'Albert Garrido la va culminar Joel. I quan faltaven dos minuts per al final, Carlitos va arrodonir el resultat amb un gran xut creuat.

Només cal lamentar la forta lesió al colze de Peque en la darrera jugada del partit, de la qual li desitgem una ràpida recuperació.

170305Fu_EsPi-Cirera

ESP. JOVENTUT CAN PI 0-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Compte, Izar, Cristian Romero (Ximillo 77'), Peque, Albertito, Roger, Joel, Othman (Carlitos 70'), Said (Omar 70'), Joan (Albert Garrido 61'), Aleix (Baba 61').