El CE Mataró, líder, rep el diumenge el Llefià que està un punt per sota

S'enfronta a l'equip badaloní, el darrer que l'ha guanyat aquesta temporada a primer de desembre, mentre la UD Cirera juga a casa al migdia davant el Martinenc B

El CE Mataró, que és líder de la 2a Catalana, té el diumenge un partit molt important davant el Llefià badaloní, possiblement l'equip més en forma del campionat, ja que porta cinc victòries seguides, algunes de mèrit com les aconseguides als camps de l'Europa B i la Guineueta. Aquests 15 punts, en unes jornades en les quals el Mataró només n'ha sumat 9, li han permès enfilar-se fins a la segona plaça, que comparteix amb la Fundació Grama.

A més el Llefià és l'últim equip que ha pogut derrotar el Mataró a primers de desembre quan el va superar per 2-1 en un partit ajornat en el seu dia per un esfondrament a les grades del camp badaloní.

Mataro-llefià

La darrera visita del Llefià ara fa dues temporades decidit amb gol de Landi

RESULTATS HISTÒRICS

Partit important també per a la UD Cirera

L'altre equip mataroní de la 2a Catalana, que en el seu cas lluita per la permanència, té un partit també molt important davant un rival directe com és el Martinenc B. Després de la primera victòria a camp contrari del passat diumenge, al camp de l'Esportiu Can Pi a l'Hospitalet per 0-3, l'equip d'Antonio Gonzàlez busca tres punts que li permetin allunyar-se una mica més de la zona de descens.

El Cirera és 13è amb 27 punts i l'equip barceloní és 16è amb 22 punts, i per tant un triomf significaria deixar endarrere un rival que ja quedaria a 8 punts.

A la primera volta el resultat va ser d'empat a 1 gol, i la temporada passada al camp del Cirera l'equip groc va guanyar per 5-0.

Futbol Cirera - Guineueta